Dcéra Karla Gotta si vypočula krutý ortieľ lekárov: Dominike ide o život!
25 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Rok 2021 začal pre Dominiku Gottovú (47) veľmi zle! Na zdravotnej prehliadke sa dozvedela, že má v rozklade celý organizmus. Doktori sa zdesili a ihneď nasadili najstaršej dcére Karla Gotta († 81) silné lieky. Zároveň otvorene hovoria, že Dominike ide o život, informuje portál Aha!.


Už na záver roka sa necítila dobre. Mala silný kašeľ, bola zadýchaná po krátkej chôdzi.. Prvé odhalenie prišlo začiatkom januára na preventívnej prehliadke vo firme, kde chcela nastúpiť. "Zmerali mi tam tlak a ten vrchný som mala vyše dvesto! Pani doktorka sa zdesila a hneď mi predpísala lieky. Z toho dôvodu ma ale aj nevzali," zverila sa denníku Aha! Dominika, ktorá si za posledný rok a pol prešla poriadnym peklom. Často ale svojou vinou.

Dominika Gottová bez servítky: Ivana mi nebude nič diktovať!
Vzťahy v rodine Gottovcov sú aj naďalej veľmi komplikované, čo platí predovšetkým kvôli sporu medzi vdovou Ivanou a najstaršou spevákovou dcérou Dominikou. Práve druhá menovaná teraz vystúpila s ďalším ostrým vyhlásením, píše portál... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Už niekoľko rokov bojuje Gottová s cukrovkou, na ktorú berie lieky. A práve diabetes v spojitosti s konzumáciou alkoholu rozbehol v jej tele ďalší zásadný problém - má totiž poškodenú pečeň! "Na to som tiež dostala lieky, je to sila! Viem a cítim, že so sebou musím niečo robiť," dodala veľmi smutným hlasom Dominika.

Momentálne čaká na odlet do fínskych Helsiniek. S manželom, bývalým gitaristom metalovej skupiny Stratovarius Timom Tolkkim (54), by mali vo fínskej metropole dokončiť žiadosti o podporu a sociálne bývanie.

Rómska partnerka Karla Gotta Věra Gondolánová zomrela vo veku 66 rokov
Bojovala s chorobou, nad ktorou nemala šancu vyhrať. Věra Gondolánová, rómska speváčka, ktorá vystupovala aj s Karlom Gottom († 80), definitívne prehrala. Umelkyňa zo známej muzikantskej rodiny mala 66 rokov, informuje portál Expres. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Timotej Dudka