Jasmina Alagič bez servítky: Čo si myslí o Zuzane Plačkovej?
24 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Sociálne siete sú dnes bežnou súčasťou nášich životov a inak to nemajú ani celebrity, ktoré skrz ne komunikujú so svojimi fanúšikmi. Tí sa počas živých vysielaní na Instagrame často pýtajú rôzne otázky ohľadom súkromia slávnych alebo názory na iné známe tváre. Inak to nebolo ani na tzv. "livestreame", Jasminy Alagič, ktorá prezradila, čo si myslí o Zuzane Plačkovej.  


Počas živého vysielania na Instagrame Jasminy Alagič Vrbovskej, manželky rappera Rytmusa, sa jej fanúšikovia pýtali rôzne otázky. Jedného z nich zaujímalo, aký má názor na ďalšiu známu tvár Instagramu - Zuzanu Plačkovú.

Zuzana Plačková má nové plastiky tváre! Zaplatila za ne neuveriteľné peniaze
Zuzana Plačková (29) nedávno podstúpila u presláveného ukrajinského chirurga, ktorého služby pred pár týždňami údajne mala vyhľadať aj speváčka Dara Rolins (47), plastickú operáciu tváre. Za ňu vysolila horibilnú sumu 33 tisíc eur, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


„Na Zuzku Plačkovú? Otvorene, to dievča má môj obdiv. Mám na ňu veľmi dobrý názor. Gabika Drobová mi povedala jednu vetu. Iba nepodstatných ľudí má každý rád. Zuzka je kontroverzná možno v štýle svojho vyjadrovania, ale 90 % z nás sa takto vyjadruje za zatvorenými dverami. Je sama sebou a klobúk dole pred tým, čo dosiahla. Táto baba si žije ako top dievčatá z Ameriky," poukázala.

"Dopraje si veci, ktoré si dopriať môže, nič neukradla a všetko má za svoje peniaze, zo svojej hlavy, ktoré vymyslela a vytvorila. Pracuje, aj keď ľudia na Instagrame vidia len pozlátko. Som si vedomá toho, že za tým je naozaj mega tvrdá robota. Kvitujem to, mne sa to mega páči a veľmi jej fandím,” odpovedala Jasmina na jej Instagrame.

Rytmus a Jasmina ukázali rodinnú idylku: Rapper si nepraje jednu vec!
Rytmus je otcom niečo cez rok. S touto rolou sa evidentne rýchlo zžil a tiež si ujasnil priority. Vzhľadom k svojim životným skúsenostiam má úplne jasno o tom, ako chce syna vychovávať, píše portál Stars24. Čítať ďalej
25 | 09 | 2020 | Timotej Dudka