Blaha o Lipšicovi: Náš Daniel je svätý a ani chodcovi na priechode by neublížil
24 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Expresne rýchlo získaná bezpečnostná previerka pre Daniela Lipšica, kandidáta na špeciálneho prokurátora inšpirovala  poslanca  za Smer-SD Ľuboša Blahu. "Náš Daniel je svätý a ani chodcovi na priechode by neublížil, napísal v statuse na FB.


„Odkaz od nášho cteného premiéra Matoviča pre všetkých „múdrosráčov“: Dajte už nášmu hrdinskému Danielovi pokoj! No a čo, veď je svätý a ani chodcovi na priechode by neublížil,“ konštatuje Blaha.

 



„Dokonca počúvam, že je zlé, že mu tú previerku pomohol vybaviť náš minister Krajniak. Som zhrozený. To je tá vďačnosť za všetko, čo pre nás Daniel urobil?!, pokračuje poslanec, ktorý pripomína, že Lipšic "statočne" robil advokáta našej milovanej Pente a zarábal na tom "ťažké prachy" a ako minister chcel nakúpiť Fabie za 82 tisíc eur.

Blaha o Matovičovi: Ste mafián, vekslák a zbohatlík! Neotierajte si ústa o najchudobnejších
22 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


„Tvrdí tu niekto, že prokurátor má byť apolitický? Zbláznili ste sa? Veď pointa je zavrieť Fica do basy! Ako by mohol apolitický špeciálny prokurátor také niečo urobiť! Gottwald mal svojho Urválka a my máme svojho Lipšica - tak to má byť, nemoralizujte!“ pokračuje Blaha.

„Všetci sme jedna veľká rodina - a pomáhame si, ako v každej dobrej mafii. Treba predsa urobiť všetko preto, aby každému na Slovensku bolo jasné, že Lipšic je „náš človek“ - náš vládny kat,"  poznamenal na margo pomoci ministra Krajniaka Lipšicovi získať bezpečnostnú previerku.

„Odpustíme mu údajné šteklivé sms-ky s vrahyňou. Naša viera nás učí, že nezosmilníš ani raz! A náš milujúci Daniel predsa nezosmilnil iba raz, hoci uniknutej komunikácie novinárky Dibákovej s poslancom Grendelom „ten dement“ podvádzal svoju ženu aj s nejakou inou. "Zsuzsu nebola jediná, tak mu dajte pokoj!“ apeluje Blaha.

Podľa Blahu vládna koalícia presadí Lipšica na špeciálneho prokurátora aj cez mŕtvoly, veď „prečo by nemohol byť šéf špeciálnej prokuratúry niekto, kto na prokuratúre nikdy nepracoval, keď ministerstvo školstva vedie chlapík, čo podvádzal na diplomovke. Čudujem sa, že Tvoja previerka, Daniel, vôbec trvala tak dlho - budeme musieť vyčistiť NBÚ od „smeráckej mafie“ a nabudúce nech to je do 24 hodín. Ako odškodné ,prosím Ťa, priprav Budajovi nejakú žiadosť o grant, pošleme Ti niekoľko stotisíc," uzatvára v sarkastickom tóne poslanec za Smer-SD.

"Masaker: odstúpiť by mali minimálne štyria ministri, tvrdí Blaha
"Tak toto je masaker - za jeden deň napáchala Matovičova vláda toľko škandálov, že by mali okamžite odstúpiť minimálne štyria ministri", konštatuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ivan Brožík