Blaha: Matovičova duševná choroba je nákazlivá, šíri sa po celej zemeguli
24 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v novom statuse na sociálnej sieti tvrdí, že celoplošné testovanie bolo fiaskom. Postoj vlády Igora Matoviča k udalostiam v Rusku dokonca označil za premiérovu nákazlivú duševnú chorobu.


Ľuboš Blaha si myslí, že nejakých 0,7 percenta infekčných ľudí by odhalilo aj bežné trasovanie, takže celoplošný skríning bolo úplne zbytočné terorizovanie Slovákov, úplne zbytočné vyhadzovanie desiatok miliónov a úplne zbytočné vyčerpávanie zdravotníkov.

„Zdravých ľudí nasilu nahnali do mrazov, porušili ich ľudské práva a ohrozili ich zdravie. Ďalšie Matovičovo fiasko v priamom prenose. Ak niečo Matovič svojim povinným špajchlovaním dokázal, tak jedine to, že antigénové testy sú nanič,“ píše. „Buď tie testy hoďte do koša, alebo zrušte núdzový stav, pán Matovič. Urobili ste zo seba zase raz národného idiota. Tie vaše hračkárske testíky vás dobehli ako karma,“ odkazuje Blaha.



„Pravdou ostáva, že vláda Igora Matoviča je podľa samotného premiéra zodpovedná za 4 300 mŕtvych ľudí, ktorí ešte všetci ani nestihli zomrieť. A za jednu miliardu eur. Toto o sebe tvrdí sám premiér - to je na basu, človeče,“ píše.

Blaha pripomína, že Matoviča podľa posledného prieskumu odmietajú až dve tretiny Slovákov. „Po deviatich mesiacoch vládnutia. Toto je taká facka, že by mal okamžite s hanbou odstúpiť a už sa venovať iba tomu, čo robil do roku 2020 - jazdeniu s mamimou na Fabii a daňovým podvodom,“ glosuje.

Blaha o Matovičovi: Ste mafián, vekslák a zbohatlík! Neotierajte si ústa o najchudobnejších
22 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


Poslanec si podal moderátora RTVS, ktorému vytkol že Slovákov nazval „servilný národ“ a že klame o tom, že Smer na proteste 17. novembra šírili pandémiu. „Im už v tej RTVS vážne preskakuje. A na Markíze uletený Naď zadrie, že my ako politici Smeru sme chodili bez rúška, a tak sme určite prenášali Covid. Akosi mu ušlo, že nikto z nás sa vtedy nenakazil, mali sme negatívne testy a on klame, až sa z neho práši,“ uvádza Blaha.

Poslanec hovorí, že namiesto toho, aby sa Matovičova vláda okolnosti, že v dôsledku jej zlých opatrení umierajú ľudia, zaujímajú sa o protesty v Rusku. "Minister Korčok je znepokojený zatýkaním. Hlavná vec, že keď na Slovákov jeho vláda posielala vodné delá, tak znepokojený nebol. Idú sa rozglejiť z toho, že zlodejisko Navaľnyj skončil vo väzbe, ale že oni sami dohnali k smrti hrdinu Milana Lučanského na základe politickej objednávky, to im nevadí - tomu tlieskajú,“ tvrdí Blaha.

Blaha o Matovičovi: Nedovzdelaný pajác kope do odborníkov a rozdrapuje sa ako opitý štamgast v štvrtej cenovej
Poslancovi Ľubošovi Blahovi sa nepáčia najnovšie vyjadrenia premiéra Matoviča, ktorý zaútočil na vedcov. „Už dávno nestačí, aby odstúpil - ten pán (Matovič) bude jedného dňa súdený a odsúdený," napísal Blaha na Facebooku. Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Petra Demková


Ešte absurdnejšie pôsobí „znepokojenie“ USA, ktoré kritizujú Rusko za to, že zatkli zopár ľudí. „Keď sa naposledy protestovalo v USA, tak tam policajti bez mihnutia oka zastrelili nevinnú ženu. Umierali ľudia. A títo idú poučovať Rusov? Na protesty v Rusku zneužili 15-ročné decká, ktoré zmanipulovali na sociálnych sieťach. Napriek tomu ich došlo menej ako inokedy. Zo 150 miliónov Rusov vyšlo do ulíc pár tisíc deciek - toto je absolútne fiasko amerických mimovládok, ktoré to organizovali. Sú to rovnakí babráci ako tí, čo dnes vládnu na Slovensku. Svet sa zbláznil. Matovičova duševná choroba je zjavne nákazlivá a šíri sa po celej zemeguli,“ uzatvára status Blaha.

Blaha: Matovič si predstavuje, že je Statočné srdce, ale statočne mu kvapká na karbid
Ľuboš Blaha večer na svojom statuse zareagoval na Igora Matoviča, ktorý sám chorý na COVID-19 vyhlásil, že by svoj život položil za tisícky iných. "Ja len, že mať takéto hrdinské výroky v situácii, keď vieš, že žiadne hrdinstvo ani pri najlepšej... Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Michal Filek