Nákupy testov budú v budúcnosti objektívne prešetrené, odkazuje Milan Uhrík premiérovi Matovičovi
23 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Europoslanec Milan Uhrík si zobral tentokrát na paškál predsedu vlády Igora Matoviča, ktorému v statuse na sociálnej sieti pripomenul nielen jeho minulosť, ale vykričal mu najmä jeho súčasné počínanie pri nákupe testov.


Dnes už bývalý podpredseda ĽSNS sa vo svojom statuse na sociálnej sieti zameral na Igora Matoviča najmä pre nákupy testov trnavskou firmou, ktorý si mala prísť biznisom so štátom na poriadny balík peňazí.

Uhrík pripomína ľuďom rôzne tričká, ktoré nosil v parlamente vtedy opozičný politik Matovič. „Odporúčam mu teda tento nový dizajn, pretože kým predchádzajúca vláda kradla cez mafiu, tak táto kradne na blázna. Napríklad už len tým, že natiahnu do parlamentu mikroténovú maliarsku fóliu, za ktorú naženú pozitívnych poslancov odhlasovať zákony, vďaka ktorým môžu šikanovať zdravých ľudí a nakupovať milióny testov od nevidím do nevidím, aj bez verejných obstarávaní,“ píše v statuse.



Kým podľa Uhríka nezamestnanosť u nás rastie už štvrtý mesiac po sebe a aktuálne je už 8,4 %, niektorí ľudia prichádzajú o prácu a stredné a malé podniky padajú, tak iné sa topia v peniazoch.

„Napríklad doposiaľ neznáma (iste len zhodou náhod) trnavská firmička, ktorá predáva štátu testy na celoplošné testovanie. Štátne zákazky za 73 miliónov za pár mesiacov na priamo, bez súťaže, lebo vláda má núdzový stav,“ pripomenul Uhrík premiérovi, ako je to s nákupom testov od trnavskej firmy, ktorá navyše mala voči štátu podlžnosti.

„Ani na tieto veci nezabúdame a v budúcnosti budú objektívne prešetrené!“ odkazuje Uhrík Matovičovi.

"Mám už po krk Matovičových nariadení!" píše Uhrík
"To, že sa niekto pod hrozbou pokút musí celoplošného Matovičovho testovania zúčastniť ešte neznamená, že s tým aj súhlasí!" píše europoslanec Milan Uhrík na svojom Facebooku. Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič