Taraba: Ľudia chcú Ivermectin, odborníci ho schvaľujú, ale vláda je hluchá
22 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Nezaradený poslanec Tomáš Taraba tvrdí, že v boji s Covid-19 je veľmi účinným liekom prípravok Ivermectin, ktorý stojí 80 centov. Za to, že sa u nás nepodáva, viní vládu.


Poslanec Národnej rady Tomáš Taraba nielen v parlamente, ale aj na sociálnej sieti už dlhšie bojuje za liek Ivermectin, ktorý je podľa neho veľmi účinný v boji s koronavírusom. Svoj názor na celú situáciu vyjadril aj vo svojom najnovšom statuse.
Výsledky liečby Remdesiviru, ktorý stojí 2100 eur, sú podľa poslanca slabé



Taraba chce dať budúci týždeň na rokovaní parlamentu navrhnúť, aby národná rada okamžite zaviazala vládu schváliť používanie a nákup lacného a účinného Ivermectin, ktorý stoji 80 centov, a po svete údajne zachraňuje ľudské životy v boji s Covid-19.

„Ľudia sa tohto lieku dožadujú, odborníci ho odporúčajú, len vláda je hluchá. Slovensko naproti tomu lieči Covid s Remdesivirom, ktorý strojí 2100 eur a jeho výsledky sú chabé,“ píše Taraba, podľa ktorého na Slovensku zomrelo len v decembri 2020 kôvli vláde Igora Matoviča 4 300 ľudí.

„Ostatní zomierajú doma, lebo sa nevedia dostať včas na operácie. Keď som si vypočul biznismena Čekana ako sa verejne na videu smeje, že nech má čo najviac ľudí Covid, lebo on zarobí na PCR testoch, tak viem si celkom predstaviť, že takto niekde v rohu sa ľuďom smejú farmafirmy čo dodávajú Remdesivir. Je škandál, že sa tu ľudia nevedia dostať k účinnej a lacnej liečbe,“ píše poslanec.

Taraba: Súčasná vláda urobila z ľudí vazalov vo vlastnom štáte
Nezávislý poslanec Tomáš Taraba tvrdí, že KDH nepodporuje referendum o predčasných voľbách preto, lebo jeho politici sú na strane súčasnej vlády, píše na sociálnej sieti. Čítať ďalej
19 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.