Poslanec Tomáš: Matovič nazval Sulíka idiotom, ale toto označenie si zaslúži sám
22 | 01 | 2021 I editor01hd
Za nevhodný premiérov status o tlačenici v Lidli kvôli respirátorom kritizujú Igora Matoviča už všetci. Okrem jeho sestry sa doňho pustil aj poslanec Hlasu Erik Tomáš, ktorý na sociálnej sieti odvážne tvrdí, že šéf OĽaNO si zaslúži označenie idiot.






Akcia na respirátory v predajni jedného z obchodných reťazcov vyvolala veľký záujem ľudí, predovšetkým dôchodcov, opisuje poslanec. Podľa neho je to logické, pretože sa boja o svoje zdravie a navyše v tejto neistej dobe je každé euro dobré. A Igor Matovič si z týchto vystrašených ľudí robí srandu.


Tomáš hovorí, že premiér v cynickom statuse napísal, že mu “nevychádza”, keď sa niekto ide “ v tlačenici pomaly pobiť kvôli respirátorom, na ktorých ušetrí euro, aby si nimi zdravie chránil”.


"Toto napísal človek, ktorý dostal krajinu medzi najhoršie krajiny na svete v počte pribúdajúcich úmrtí a ktorý opäť vyhnal ľudí do tlačeníc na zbytočné a nebezpečné plošné testovanie. Matovič nedávno počastoval svojho kolegu vo vláde slovom idiot, ale za tento status si zaslúži toto označenie on sám!" tvrdí Tomáš.






































Matovičova sestra karhá brata: Igor, ľudia na Slovensku rátajú každý cent, hovorila som ti to už dávno
Zuzana Belicová skritizovala svojho brata pod príspevkom stránky Extra plus, v ktorom sa písalo o nevhodnej irónii Igora Matoviča v súvislosti s tlačenicou v obchodnom reťazci Lidl, kde sa predávali lacnejšie respirátory. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Marek Molnár