Janka Bittó Cigániková má koronavírus. "Niektoré pozitívne správy až tak nepotešia," hovorí
21 | 01 | 2021 I Michal Filek

Informáciu, že je pozitívna, zverejnila predsedníčka parlamentného výboru pre zdravotníctvo, na svojom facebooku vo štvrtok ráno. Manžel je vraj negatívny. 



"Tak si snáď aspoň konečne pretriedim papiere v skrinkách a dočítam rozčítanú knihu. Len nech sa takto cítim až do konca. Žiadne príznaky, ani len strata chuti. Zatiaľ..." píše Bittó Cigániková.





V parlamente vraj bola naposledy vo štvrtok. "Síce s rúškom, ale zrejme nepomohlo. Mám malú nálož vírusu, Ct38 zatiaľ. To je asi aj dôvod, prečo je manžel negatívny. Nechal ma v tom samu, tak som ho na chvíľku vysťahovala. Deti budú mať výsledky dnes, preventívne som ich zadebnila v izbe. Ak nastane porucha internetu, určite sa pozabíjajú. Som zvedavá ako budeme fungovať v jednom byte, keď budú aj oni negatívni.






Svojich priaznivcov na facebooku sa Janka Bittó Cigániková pýta, ako to prebehlo u tých, ktorí to už prekonali. "Na ktorý deň prišli príznaky a aké? Tiež ste museli izolovať rodinu?"





Baránek: Matovič vytvoril magický kruh zla, z ktorého sa nedá vystúpiť
Politológ Ján Baránek na svojom profile na facebooku včera uverejnil video. Tvrdí v ňom, že práve preto, že je zodpovedný, testovať sa nepôjde. Vláda nám zobrala slobodu, naše deti nebudú mať čo jesť, a Slováci sa idú postaviť do radu, kde sa môžu... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Michal Filek