Hlina: Takto sa zmocniť štátu si nedovolili ani komunisti a NSDAP
21 | 01 | 2021 I Michal Filek

Expredseda KDH Alojz Hlina sa pozastavil nad drzosťou, s akou si chcú poslanci OĽaNO doslova ukradnúť štát. Napísal o tom na svojom facebooku. 




"Poslanci OľaNO predložili návrh zákona, podľa ktorého môžete odvolávať štátnych úradníkov, ak nepôjdu po ruke vláde. Takto explicitne pomenovať, že strana/vláda sa chce mocensky zmocniť štátu, to si nedovolili asi ani strany ako NSDAP v Nemecku v 30-tych rokoch, či komunistické strany v 50-tych rokoch," píše Hlina.




Poslanci ten návrh dnes stiahli. "Ale nie s tým, že sa ospravedlňujú, lebo pri predkladaní toho návrhu boli pod vplyvom nejakej omamnej látky, alebo omamného očarenia z niekoho a vzdávajú sa poslaneckého mandátu. Nie, to nepovedali, stiahli ho s tým, že ho treba dopracovať. Wow."




http://www.hlavnydennik.sk/2021/01/21/toto-je-masaker-odstupit-by-mali-minimalne-styria-ministri-pise-lubos-blaha/




Dnes sa Alojz Hlina tiež dozvedel, že poslanec OĽaNO predložil návrh zákazu interupcií. A zase iný poslanec OĽaNO ho za to dnes nazve „mentálnym kripľom”. Toto všetko sa udialo dnes vo vládnej strane.






"Schválne. Viete ako sa volá vládna premiérska strana? OĽaNO, NOVA, KÚ, ZMENA ZDOLA Hnutie. Vedeli ste? Nevedeli, všakže. Má asi 45 členov a predseda je Matovič. Premiérska strana mala snem, o ktorom sa verejnosť dozvedala tri dni po konaní snemu. To nevymyslíš. To je OĽaNO."






A viete o tom, že táto vládna strana rozhoduje o tom, ako to bude na Slovensku vyzerať? Ako tu budeme žiť? Áno, aj naše deti. Nech sa páči. Dnešný deň veľa naznačil.




Čepček opäť vytiahol interrupcie, Šofranko žiada jeho vyhadzov z klubu OĽaNO
Poslanec Čepček z OĽaNO opäť prichádza s interrupciami, Záborská mu drží palce a jednotka kandidátky Šofranko chce rázny postoj. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ivan Brožík