Akoby sa po nej zľahla zem! Čo sa stalo s rakovinou bojujúcou Pariškovou?
21 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Moderátorka Aneta Parišková o sebe nedáva dlho nič vedieť! Po tom, ako v lete šokovala celé Slovensko i Čechy informáciou o rakovine, pridávala v rámci možností stále nové fotografie či príspevky na sociálne siete. Lenže ani to sa už zhruba mesiac nestalo, upozorňuje portál Plus 7 dní.


O svojom priebehu rakoviny dávala moderátorka TV JOJ neustále vedieť cez sociálne siete. To jej poradil jej manžel Miroslav. „Najskôr som váhala, ale neskôr som si uvedomila, že je to vlastne dobrý nápad. Zverejním, len to, čo chcem a s istotou, že informácia bude presná a pravdivá,“ prezradila statočná Parišková.



Dokonca medzi chemoterapiami stihla nastúpiť do práce a odmoderovala správy spomínanej televízie. Poslednú dobu však mlčí! Prestala pridávať príspevky ani fotografie na sociálne siete, a tak sa mnohí pýtajú, čo sa s ňou vlastne stalo.

Na to sa jej spýtal vyššie uvedený portál. „Potrebovala som si  oddýchnuť a zariadiť nejaké veci. Čo sa týka televízie, vysielala som do 27. decembra a od stredy 20. januára sa opäť teším na vysielanie. Nie som posadnutá sociálnymi sieťami. A od polovice októbra až do polovice decembra som bola s deťmi sama, keďže Mirko sa po pol roku musel vrátiť do USA. Zostala som teda bez pomoci a navyše stále sa pasujem s vedľajšími účinkami chemoterapie. Nemala som jednoducho čas ani potrebu niečo nové pridávať,“ prezradila Aneta Parišková.

S rakovinou bojujúca Parišková sa lieči transfúziami: Najskôr krv dávala, teraz ju potrebuje!
Moderátorka spravodajstva Aneta Parišková (47), ktorá už štvrtý mesiac statočne bojuje s ťažkou formou rakoviny, sa po dlhšej dobe svojim fanúšikom opäť ozvala a zverejnila ďalšiu smutnú správu. Jej stav je stále veľmi vážny, musela dokonca... Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Timotej Dudka