Remišová reaguje: Poslanec Blaha primitívne klame
20 | 01 | 2021 I Michal Filek

Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová na facebooku reaguje na status Ľuboša Blahu, ktorý vyslovil podozrenie, že sa protekčne nechali zaočkovať aj zamestnankyne jej sekretariátu. 






"Poslanec Blaha dnes zverejnil status, v ktorom ma obviňuje, že som nechala protekčne zaočkovať celý svoj sekretariát. Je to prízemná a hlúpa lož. Na mojom sekretariáte som nikoho zaočkovať nedala. Naopak, zamestnanci kancelárie a sekretariátu čakajú na očkovanie v riadnom poradí presne rovnako, ako aj všetci ostatní občania," píše Remišová.






Pretože ide o vážne klamstvo, šírené hromadne na sociálnych sieťach a v takej citlivej veci ako je ochrana života a zdravia, rozhodla sa pristúpiť  v tejto veci aj k trestnoprávnym krokom.






Som presvedčená, že spôsob, akým Ľ. Blaha dlhodobo a verejne šíri klamstvá bez akýchkoľvek dôkazov, nemôže v právnom štáte zostať bez vyvodenia zodpovednosti."





Blaha: "Remišová vraj dala zaočkovať sekretárky. Lekári a seniori nech umierajú, čo tam po nich"
Ľuboš Blaha sa vraj očkovať nedá, lebo neverí vakcínam od Pfizeru, ale odhovárať nikoho nebude. Na svojom facebooku však uviedol informáciu, že sa vraj ministerka Veronika Remišová dala protekčne zaočkovať svoje sekretárky. "Ak sa to... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Michal Filek