"Čím to je, že v politike sú tí najhorší a najsprostejší?" vyslovila zásadnú otázku pre budúcnosť Belousovová
20 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Expresívne, no jasné a stručné: "Čím to je , že v politike sú tí najhorší a v mnohých prípadoch aj najsprostejší?!" Pýta sa politička a publicistka Anna Belousovová. 




Reprofoto status FB (@Anna Belousovová)


"Odpoveď na túto otázku je zásadná pre našu budúcnosť" - pripomína na sociálnej sieti v statuse Anna Belousovová. Svoju kritiku však nemieri iba do radov koalície.

O občanoch Slovenska konštatuje, že "pomaly ale iste strácajú u nich dôveru nielen predstavitelia koalície , ale aj opozície. A to je zlé. Nie pre nich, ale pre národ."

"Na dôvere v politikov je postavená súdržnosť a jednota, teda to , čo nás môže zásadne posilniť v boji s akoukoľvek nepriazňou osudu." Zdôrazňuje Anna Belousovová.

Belousovová: „Žiadna slobodná súťaž politických strán neexistuje. Existuje len súťaž peňazí!“
Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová si tentokrát zobrala na paškál šéfa našej diplomacie. A vykričala mu toho naozaj dosť. Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


"Národ, ľudia, sedia doma, hľadia s obavami do budúcnosti, majú existenčné starosti a "naši" politickí zástupcovia vyjadrujú solidaritu svojim voličom naozaj svojskými spôsobmi." A hneď autorka statusu ponúka aj príklady.

Príklad prvý:

"Kollár počas núdzového stavu "zachraňuje " rozvozom do lekárne náhodnú pocestnú . Potom sa správa počas pobytu v nemocnici ako ali paša a chce si tam nasťahovať svoj harem."

Príklady ďalšie:

"Sulík si dopraje dovolenku v Dubaji . Fico močí nohy v Karibiku. Kotleba si zvolá snem, kašľúc na bubliny a zákaz zhromažďovania, aby si mohol doprivatizovať stranu a "nádej " Slovákov. Pellegrini nemá iné starosti, ako to , čo na seba. Každý z nich má na prvom mieste nie voliča, ale svoje veľké EGO." Tvrdí Belousovová. A vyzýva spomenutých - "Už to ale chlapci hádam trochu preháňate !"

"Nikoho potom neudivuje, že pri takýchto starostiach ostatných sa Matovič doslova vyblázni na celonárodnom špáraní v nosoch."

"Aj biznis must go on , aj pošramotený imidž si vylepší , veď je isté , že počty nakazených idú dole . Tak sa treba postaviť do radu na rozdávanie medailí za zásluhy.ô

Anna Belosovová končí svoju úvahu na sociálnej sieti už spomenutou otázkou: "Čím to je , že v politike sú tí najhorší a v mnohých prípadoch aj najsprostejší ?!" Pýta sa politička a publicistka.

Belousovová: Neverte im, sú to nenažraté divé svine vo vašom žite!
19 | 01 | 2021 | sefredaktor