Dominika Cibulková si už odpykáva "trest" a pomáha s očkovaním v prvej línii (VIDEO)
19 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Bývalá tenistka Dominika Cibulková, ktorá čelila kritike kvôli prednostnému očkovaniu proti Covid-19, v utorok nastúpila do jednej z bratislavských nemocníc ako pomocná sila pri testovaní ľudí na koronavírus, informuje portál iDnes.


Niekdajšia štvrtá hráčka svetového rebríčka Cibulková sa pred novinármi opäť ospravedlnila za to, že dostala vakcínu mimo poradia, a zdôraznila význam očkovania v boji proti pandémii. "Moja úloha bude administratívna. Keď sa urobí chyba, tak je treba sa jej postaviť čelom. Prijala som výzvu ministerstva zdravotníctva, aby som aspoň takýmto spôsobom podporila zdravotníkov," uviedla v utorok ráno Dominika Cibulková, ktorá mala na sebe ochranný odev, na tvári rúško a plastový štít.



Bývalá tenistka a čerstvá matka tvrdí, že je pripravená pomôcť zdravotníkom aj v ďalších dňoch, spomenula aj potrebu starostlivosti o svojho potomka. O dieťa sa medzitým stará jej manžel, ktorý bol taktiež prednostne očkovaný. Podľa Cibulkovej je aj on pripravený pomôcť zdravotníkom.

Cibulková podporila očkovanie proti Covid-19, ktorým je podľa niektorých skorších prieskumov nakazená tretina populácie. "Je to veľmi dôležité, je to jediná šanca návratu do nášho života," uviedla bývalá tenistka o očkovaní.

Známe tváre sa bez servítky vyjadrili k zaočkovanej Cibulkovej
Kauza s bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou (31) otriasa celým Slovenskom. So svojím manželom Michalom Navarom (35) mali prednosť pri očkovaní, čo pobúrilo celú verejnosť vrátane prominentov, informuje Nový Čas. Aký na to majú názor slovenské... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Timotej Dudka