Pellegrini: Holý vyzýval ľudí, aby necestovali, ale sám požiadal o papalášsku výnimku
18 | 01 | 2021 I editor01hd
Poslanec a predseda Hlas-SD Peter Pellegrini sa vracia k svojmu televíznemu vystúpeniu a zdôrazňuje, že vicepremiérovi Štefanovi Holému nemalo ani len na um zísť, pýtať si papalášsku výnimku, aby mohol cestovať do Veľkej Británie, uvádza na sociálnej sieti.

Opozičný politik hovorí, že Holý mal síce na výnimku zákonný nárok, ale jeho konanie je nemorálne voči ľuďom, ktorých vláda zavrela doma, a nedovoľuje im navštíviť rodinu v susednom okrese.

"Pritom sám Holý vyzýval pred kamerami ľudí, aby nikam necestovali a obmedzili svoje kontakty s najbližšími na eletronické prostriedky. Rovnako scestné je dovolenkovanie druhého vicepremiéra Richarda Sulíka v Dubaji, keď na Slovensku každý deň umierajú desiatky ľudí a celá krajina trpí pandémiou," konštatuje Pellegrini, ktorého vystúpenie v televízii Markíza zdieľala na Facebooku aj exministerka vnútra a poslankyňa Hlasu-SD Denisa Saková.

Matematik Kollár: Matovič sa pri testovaní neriadi faktami, ale tápaním
Matematik Richard Kollár nazval tlačovku premiéra „argumentačným masakrom“. Podľa neho Igor Matovič nečerpá z dát a analýz, ale z tápania, ktoré prezentuje ako fakty. V statuse na Facebooku tvrdí, že zvýšená mobilita spôsobená celoplošným... Čítať ďalej
18 | 01 | 2021 | Petra Demková