Hlina: Urobil som fatálne politické chyby
18 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Urobil som viacero politických chýb. Niektoré naozaj fatálne. V krajine, v ktorej B. Kollár dokáže byť predsedom nášho parlamentu, odfotiť sa na predvolebný billboard so svojou rodinou dokáže len absolútny politický amatér. Ja som to urobil." kajá sa na sociálnej sieti expredseda KDH Alojz Hlina.




Reprofoto status FB (@Alojz Hlina)


"Dokonca som sa odfotil s A. Merkelovou na sneme CDU. V 2016 som bol pozvaný na snem CDU v Essene... Tu doma ma za fotografiu totálne virtuálne zlynčovali."

Alojz Hlina pokračuje: "CDU mala snem a zvolili si si nového predsedu, Angela Merkelova končí ako nemecká kancelárka. Odchádza ako veľký politický formát. Odchádza ako skutočný politik. Odchádza ako dáma. CDU je stále stranou, o ktorej sa študenti politológie môžu učiť ako o strane, ktorá tvorí kostru parlamentnej demokracie."

"Je mi jedno, čo si všetci absolventi vysokej školy života rozvášnení chrapúnskymi populistickými politikmi, pre ktorých je Merkelová červeným súknom, budú o tom myslieť," uzatvára Alojz Hlina.

Alojz Hlina žiada koniec Igora Matoviča na pozícii predsedu vlády
Hoci v politike začínali v podstate spolu, Alojz Hlina je dnes v pozícii úhlavného odporcu Igora Matoviča. Zažil s ním veľa a tvrdí, že dominujú tie negatívne skúsenosti. Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Ivan Brožík