Strašiť ľudí, najmä chorých, len negativizmom je vyslovená tuposť, tvrdí Taraba
17 | 01 | 2021 I Gabriel Matta

Opozičný nezaradený poslanec Tomáš Taraba kritizuje média za to, že na každom kroku strašia smrťou. „Hyenizmus médií v tomto nepozná hraníc. Strašiť ľudí, najmä chorých, len negativizmom je vyslovená tuposť.“ píše vo svojom statuse na Facebooku.


„Včera som bol so sestrou, anesteziologičkou na pľúcnom oddelení v najväčšej bratislavskej nemocnici, a počty hospitalizovaných začali klesať. Takže po akcii premorenia nám budú ukazovať politici poklesy, ktoré už teraz vidia lekári vlastným okom. Potom to zase vystrelí, keď si to v tých radoch ľudia porozdávajú,“ uviedol Taraba v statuse s tým, že v slovenských nemocniciach rapídne klesá počet operácií.

Mnoho operácií bolo kvôli koronavírusu presunutých. Taraba tvrdí, že od ministra zdravotníctva bude žiadať, aby zverejnili ich presné počty.



Sociologička: Ak vláda nezmení komunikáciu, zrejme padne
Sociologička Silvia Porubänová si myslí, že pre riadenie krajiny je potreba zrozumiteľných riešení a správnej komunikácie je zo strany vlády v dnešnej dobe nevyhnutná. Ak sa nezmení, zrejme to skončí predčasnými voľbami. Uviedla pre denník Pravda.... Čítať ďalej
17 | 01 | 2021