Naď: Táto vláda vydrží. Nedopustíme návrat mafie, ani nástup fašistov
17 | 01 | 2021 I Michal Filek

Po včerajšom rokovaní vlády uverejnil minister obrany Jaroslav Naď na svojom facebooku status, ktorým upokojoval priaznivcov súčasnej vlády. Diskusia vraj bola a je vecná a vláda určite vydrží. 




"Absolútne konštruktívna diskusia a hľadanie tých najlepších riešení pre Slovensko," nazval svoj status minister, aby opísal atmosféru, ktorá vláda počas zasadnutia kabinetu.





"Keď si ľudia čítajú články či FB statusyod tých “najinformovanejších” ľudí, majú pocit, že koalícia je rozbitá na prach a vôbec nie je schopná komunikovať či vládnuť. Omyl," píše Naď.





Faktom totiž podľa neho je, že aj diskusia na vláde bola absolútne konštruktívna, vecná a ústretová, s cieľom nájsť tie najlepšie riešenia pre ľudí a Slovensko ako také. A vraj sa im to podarilo, pretože dnes popoludní predložia a jednoznačne schvália potrebné uznesenie.






"Áno, táto vláda spoločne dovládne celé štyri roky, pretože všetci si uvedomujeme, že akákoľvek alternatíva by znamenala návrat mafie či nástup fašistov. Dostali sme od ľudí silný mandát a máme povinnosť ho aj naplniť. A aj ho naplníme, aj keď pochopiteľne budeme presadzovať každá jedna strana v rámci diskusie svoje priority. Chybu Radičovej vlády veru nikto nezopakuje. Či sa to HlasoSmeroMafii či fašistom páči alebo nie, na voľby sa môžu chystať až v roku 2024."





Zákon subordinácie klanu - Matovič páli do Sulíka, Pročko do Cigánikovej
Šéf po šéfovi, podriadený po podriadenej. V divadelnej teórii slovo fraška označuje druh dramatického literárneho útvaru s výsmešným obsahom. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Ivan Brožík