"Jediné čo prenasleduje Tódovú z Denníka N, je jej svedomie", píše Blaha
16 | 01 | 2021 I Imrich Kovačič

Podľa oficiálneho hlásenia z 9. decembra 2020 bol Milan Lučanský premiestnený do Ústavu na výkon väzby v Banskej Bystrici.


"Ani Prešov, ani Ružomberok, ani Trenčín, ale Banská Bystrica. Čierne na bielom. Ministerka Kolíková to popiera, vraj to je len banalita. Vo väzbe zomrel človek a ona to nazve banalitou." píše na svojom Facebooku poslanec Blaha.

"Lučanského tu prevážali po celej republike, z nemocnice do nemocnice, z cely do cely, utrpel podozrivé zranenia, nemohol vidieť rodinu, narábali s ním ako s teroristom, nič im nesedí. A ona to nazve banalitou." rozhorčuje sa ďalej Blaha. "V každej inej civilizovanej krajine by už ministerka spravodlivosti stála v rade na úrade práce. Ale tuná kvetinka na ministerstve svojim jemným nežným hláskom zaševelí, že to je len administratívna banalitka."

U kajúcnika Paksiho, ktorý obvinil generála Lučanského, našli 80 zlatých mincí a 100 tisíc eur
Polícia našla u kajúcnika Norberta Paksiho 80 zlatých mincí a 100-tisíc eur v hotovosti, informuje portál Pluska. Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Podľa Blahu to "Kolíková ďalej dáva na terminátora v sukni." Nesedí mu zľahčovanie tragédie hrdinu, ktorý zatváral mafiánov. "V Kolíkovej je asi toľko emócií, ako v strúhadle na mrkvu." pripomína Blaha slová svojho straníckeho šéfa.

Blaha si nenechal ujsť možnosť kopnúť si do mainstreamovej  novinárky Moniky Tódovej z Denníka N. Podľa neho sa totiž konečne došlo na to, kto prenasleduje Moniku Tódovú. Orgány činné v trestnom konaní vraj prípad uzavreli a dospeli k jednoznačnému výsledku: "prenasleduje ju jej vlastné svedomie." píše Blaha.

"Ak náhodou bude tvrdiť, že ju sleduje auto a za volantom vidí Milana Lučanského, má to len jedno vysvetlenie – výčitky svedomia. Ona vie, že za to môže. A jedného dňa ju to zožerie zvnútra. Aj s tou jej sudkyňou. Navštívte psychiatra, pani Tódová, navštívte psychiatra." uzatvára k tejto téme svoj status poslanec Ľuboš Blaha.

Tódová píše na Instagrame, že Lučanský mal Covid
Novinárka Denníka N Monika Tódována publikovala na sociálnej sieti Instagram, že generál Milan Lučanský bol pozitívny na koronavírus. Nie je však zrejmé, z akého zdroja Tódová získava takto citlivé informácie o zdravotnom stave dotknutých... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021