Hodnosť kapitána som si zaslúžil a žiadny Kollár s plochými nohami sa mi za to nebude smiať, rozohnil sa Danko
16 | 01 | 2021 I Diana Zaťková

Andrej Danko na oficiálnej stránke Slovenskej národnej strany zverejni svoje rozhorčenie nad tvrdením ministra obrany Jaroslava Naďa: "Môže takúto hlúposť o povinnej vojenskej službe povedať sám minister?"






„Robili sme si aj prieskum verejnej mienky, záujem o povinnú vojenskú službu je v tomto momente na Slovensku minimálny,“ zdôvodnil minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO). Takisto upozornil, že zavedenie povinnej vojenčiny by si vyžadovalo miliardové investície do infraštruktúry. Na tomto prehlásení Naďa si predseda strany SNS Danko naozaj zgustol.






"Tak pán minister Naď, aby bolo jasné! Kto normálny chcel ísť dobrovoľne na vojnu? To si naozaj myslíte, že sme rok života alebo poniektorí dva roky zabili na vojne lebo sme to chceli ? To si naozaj myslíte, že sme nemali čo iné robiť?" pýta sa Danko.





Lučanského vláčili po celej republike a Kolíková to nazve banalitou, rozčuľuje sa Blaha
Najľavicovejší poslanec NR SR Ľuboš Blaha na svojej facebookovej stránke víta každého, kto "má plné zuby pravicových liberálov, rusofóbov a antikomunistov". A tak ako vždy, aj v piatok večer okomentoval dianie vo svete aj na Slovensku. Nevyhol sa... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Diana Zaťková


 

"Tento pán, čo označí ľudí opicami, si naozaj myslí, že sme si povinnú vojnu dobrovoľne vymysleli a dokonca želali? Že sa nám chcelo ísť na vojnu pozerať sa z bydla na plafón? Že sa nám chcelo prosiť o opušťáky a stať na bráne? Že, sa nám chcelo pochodovať na buzeráku? Že sa nám chcelo opúšťať rodinu a frajerky?" pridáva otázky Danko a pravdepodobne naozaj vie o čom hovorí. Obviňuje totiž väčšinu mužského osadenstva vlády z toho, že ani nemá predstavu o čom vojna je.




"Tento človek nemá šajnu, aké to je a aké to bolo! Ľudia ako on, sa tomu totiž vyhli. Matovič aj Kollár podvádzali už vtedy, aby nešli na vojnu a klamali s chorobami. Verte, že rád by som ich dal rád preveriť. Kollár dal údajne ploché nohy a Matoviča radšej ani nejdem komentovať. Je to neskutočné, čo táto vláda predvádza a akú ma aroganciu a drzosť," rozčuľuje sa na sieti Danko.






"Hyenizmus médií v informovaní o pandémii nemá hranice," kritizuje poslanec Taraba
Už dávno je vedecky dokázané, že na stav obranyschopnosti organizmu človeka významne pôsobí jeho psychika. Ak ľudí negatívnymi informáciami udupeme do bahna beznádeje, zabíjame ich aj takto. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


"Nekomentoval som Naďa, keď mi tupo teatrálne bral akože kapitánsku hodnosť, z ktorej som nemal nič. Tú hodnosť mi dal Gajdoš, pretože som tam rok drel ako somár. Takmer každý vysokoškolák, v mojom veku ju aj v zálohe mal," vysvetľuje predseda SNS.




Zároveň si však po čase sype popol na hlavu a niektoré svoje skutky ľutuje. "Nemal som výložky pobozkať, sám som ich, ako aj vojnu, neznášal a nebolo to tam vôbec príjemné."




Na záver skonštatoval: "Áno, vojna nebola sranda a hnevá ma, keď ľudia, ktorí podvádzali, sa z toho, že sme tam boli, smejú a pýtajú sa našich detí, či by tam išli dobrovoľne!"





V Kolíkovej komisii na vyšetrovanie tragédie generála Lučanského nominovali švagrinú mafiána
Právničkou, ktorá je členkou nezávislej komisie na prešetrenie samovraždy Milana Lučanského, je právnička Zuzana Lališová. Jej švagrom je Róbert Lališ, známy pod prezývkou Kýbel. Ten je v súčasnosti odsúdený na doživotie za riadenie zločineckej... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021