Aj Taraba reaguje: Nerobte z detí väzňov!
15 | 01 | 2021 I Ivan Mihale

V poslednej dobe sa slovné spojenie „psychicky narušený človek“ skloňuje čoraz častejšie. Podobne ako iný poslanci, tak aj Tomáš Taraba reaguje na dnešný predložený návrh na vláde.


Vo svojom statuse na sociálnej sieti uviedol: „Dnes na vláde bol predložený návrh, aby deťom bolo zakázané chodiť von z domu, ak nebudú mať negatívny Covid test. Toto podľa mňa dokáže navrhnúť iba psychicky narušený človek. To netreba vôbec hlbšie analyzovať.“

Už nielen poslanci, ale aj ministri ostávajú nemilo prekvapení z návrhov na hlasovanie. O programe rokovania vlády nevedia vopred, o návrhoch zákonov sa dozvedajú 10 min pred hlasovaním... Pôsobí to vyslovene chaoticky.

Taraba ďalej uviedol: „Slovensko pod vládou Igora Matoviča nie je už dávno demokratický a právny štát. Robiť z detí väzňov doma, odrezaných od škôl, je presne odrazom ich totalitného videnia štátu.“ Taraba verí, že referendum o predčasných voľbách, bude s prehľadom úspešné.

Podľa názoru Tarabu: „Toto čo robia nikomu nikto vo voľbách nesľuboval.“

"Dajte preč svoje krvavé pracky od našich detí," vyzýva Blaha Matoviča
Ľuboš Blaha samozrejme komentoval na svojom profile na facebooku výsledok dnešného rokovania vlády, na ktorom sa ministri nedohodli na plošnom testovaní. Všimol si však, že Matovičov návrh by deti uväznil doma, bez možnosti vyjsť von. Podľa neho... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Michal Filek