Belousovová: konanie nedoštudovaného stredoškoláka Matoviča smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí
13 | 01 | 2021 I

Anna Belousovová si myslí, že pre to, čo robí celá slovenská vláda i premiér, by mal začať konať generálny prokurátor, aj prezidentka. „Jeho konanie doslova smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí," píše na Facebooku národniarka.  


"Tu nám vážení, ide o krky! Je načase, aby sa zobudil generálny prokurátor aj prezidentka! Situácia na Slovensku je viac ako zúfalá. Nielen kvôli vývoju pandemickej situácie, ale hlavne kvôli chaosu a bordelu, čo systematicky vytvára táto Vláda Národnej Katastrofy,“ zdôrazňuje bývalá podpredsedníčka SNS.

Belousovová komentuje spor Matovič-Sulík: Len blázni dokážu v situácii, keď trpí celé Slovensko, vypisovať na Facebooku
13 | 01 | 2021 | sefredaktor


„Nedoštudovaný stredoškolák Matovič popiera všetky svetové aj domáce vedecké autority v oblasti epidemiológie, biochémie a medicíny. On sa rozhodol celoplošne testovať a basta. Odborníkom, ktorí si mu dovolili odporovať, odkázal, že keď sú takí múdri, mali vynájsť vakcínu a Slovensko by nemalo problém. ...Takto odpovedať odborníkov upozorňujúcim na riziká spojené s celoplošným testovaním práve v tomto období, môže len TOTÁLNY IDIOT, ktorý nie je schopný vnímať a pochopiť iné argumenty, okrem svojich utkvelých predstáv,“ napísala Belousovová.

Bývalá podpredsedníčka SNS má jasný názor na celoplošné testovanie. Myslí si, že len totálny idiot môže nahnať masy dať sa v mraze čakať celé hodiny na testovanie a že by mali fungovať mechanizmy, ktoré by sa uplatnili v prípade, že sa zblázni najvyšší výkonný ústavný činiteľ: „Veď jeho konanie doslova smeruje k ohrozeniu života a zdravia tisícok ľudí!“ upozorňuje a dodáva, že tu už nejde len o akési prekáračky. „Tu nám vážení, ide o krky!“ varuje.

A pretože nekonajú koaliční partneri, nekonajú špecialisti v oblasti duševného zdravia, si Belousovová myslí, že je na čase, aby sa zobudil generálny prokurátor. „My, občania Slovenska nie sme predsa pokusné myši, aby si na nás testoval svoje "geniálne" nápady jeden evidentne duševne nezdravý človek, ktorý sa zlou hrou osudu ocitol na čele vlády! Prestaňme čakať na spasiteľa, konajme! Píšte VÝZVY na GENERÁLNU PROKURATÚRU,“ vyzýva. „Píšte VÝZVY pani PREZIDENTKE. Tá tiež asi žije v inom paralelnom svete, keď nevidí, čo sa tu deje,“ píše Belousovová a pridáva aj kontakty na kancelárie GP a prezidentky.

"Nikto nevie Matovičovi vysvetliť, že je to cesta do pekla?" pýta sa Belousovová
Anna Belousovová si, rovnako ako mnoho iných politikov, nemyslím, že plošné testovanie, ktoré Igor Matovič včera ohlásil na tlačovke, je dobrý nápad. Napísala to na svojom facebookovom profile. Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Michal Filek