Prvé informácie z nemocnice o zdravotnom stave Janka Kronera! Ako je na tom?
12 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Víkend bol pre Janka Kronera (64) veľmi frustrujúci a inak na tom nebola ani jeho rodina či fanúšikovia. Musel byť totiž hospitalizovaný v nemocnici, ktorá sa konečne rozhodla vyjadriť k stavu obľúbeného herca.


„Bol sem privezený. Žije. Rodina si nepraje, aby niekto niečo vedel. Je to celé veľmi citlivá záležitosť,“ Nový Čas cituje zdroj z nemocnice.

Podľa prvotných informácií museli Janka Kronera zachraňovať záchranári v jeho dome a momentálne sa nachádza v nemocnici v Trstenej, ktorá sa vyjadrila k stavu obľúbeného herca iba tak, ako jej dovolila rodina hospitalizovaného. „Nemocnica neposkytuje informácie,“ uviedol Novému Času riaditeľ Hornooravskej nemocnice v Trstenej Marián Tolth.

Nové informácie o údajnom pokuse o samovraždu Janka Kronera! Prehovoril jeho syn
Cez víkend otriasla Slovenskom šokujúca správa o údajnom pokuse o samovraždu známeho herca a dabéra Janka Kronera (64). Teraz jeho syn uviedol veci na pravú mieru! Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Janko Kroner bol za svojich čias jedným z najlepších slovenských hercov. Pred desiatimi rokmi sa však stiahol do úzadia kvôli psychickým problémom.


Za poslednú dekádu sa ocitol na psychiatrii hneď niekoľkokrát. Okrem toho si prešiel rozvodom či úmrtím jeho milovanej mami. Po tom, ako sa ho ujala sestra Jana, skončil na psychiatrii opäť, tentoraz v Kežmarku. Keď sa z nej vrátil, prichýlil ho syn Jakub, avšak ani to netrvalo dlho a od roku 2018 žil Janko Kroner v ošetrovateľskom seniorskom centre v Bratislave, kým neskončil v domove sociálnych služieb v obci Lokca.

Portál ereport.sk informoval, že sa herec pokúsil o samovraždu, avšak túto informáciu zatiaľ nikto nepotvrdil.

Janko Kroner skončil v nemocnici - pokus o samovraždu!
Jánko Kroner (64) skončil v nemocnici! Zasahovať musela záchranná služba a podľa informácií portálu ereport.sk sa známy herec pokúsil o samovraždu. Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka