Michael Schumacher už chodí, šokuje lekár
12 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

52-ročný pretekár je zhruba sedem rokov rokov od úrazu na lyžiach stále terčom otázok ohľadne jeho zdravotného stavu. Teraz prehovoril slávny lekár, ktorý má k pacientovi prístup a svojím tvrdením všetky šokoval, informuje portál Aha!


"Je hore. Dýcha, srdce mu bije, môže sa posadiť a s pomocou urobiť detské kroky. Myslím, že je to jeho maximum. Je nejaká šanca vidieť ho takého, aký bol pred svojou nehodou? Naozaj si to nemyslím," nie príliš optimisticky prehlasuje v médiách známy neurochirurg Erich Riederer.

Napriek tomu všetkému existujú veci, ktoré ostro sledovanému pacientovi robia radosť. Ide najmä o slušne naštartovanú závodnú kariéru jeho 21-ročného syna Micka! "Isteže to vníma. Pre Micka je to veľká výzva a všetci veríme, že od budúcej sezóny bude meno Schumacher opäť súčasťou najprestížnejších pretekov sveta," tvrdí bývalý šéf Ferrari Jean Todt.

Aktuálne o stave Michaela Schumachera -lekár prezradil, ako na tom v skutočnosti je
Je to už sedem rokov od tragickej nehody Michaela Schumachera, ktorý bol hviezdou formuly 1. Od tej doby sa rieši, ako na tom naozaj slávny pretekár je a či ešte niekedy bude žiť normálny život. Čo o stave legendy povedal jeho priateľ a čo... Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka