Má OĽaNO svoje ideologické oddelenie? Rovnaké formulácie v statusoch poslancov!
12 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Propaganda neprekvapí, ani to, že "fakty" nie sú zdrojované. Prekvapí však to, že rovnaké formulácie sa objavujú na statusoch viacerých poslancov za OĽaNO v rovnakom čase a k rovnakým udalostiam.


Nejde o zdieľanie, to je bežné, normálne, akceptovateľné. Ide o publikovanie tých istých slovných a vetných spojení, fráz a "faktov".

Najskôr status predsedu poslaneckého klubu OĽaNO Michala Šipoša:

Reprofoto status FB (@Michal Šipoš)


Zopakujme : "Na Slovensku je štatisticky dokázané, že 70 % ľudí dodržuje opatrenia. ? Tých 30 % ostatných však nie je vôbec málo.  " Píše Michal Šipoš v statuse.

A teraz status OĽaNO Poslanca Jozefa Pročka z toho istého večera:

Reprofoto status FB (@Jožo Pročko)


Zas nasledujúce formulácie: "Štatisticky a na základe prieskumov je dokázané že 70 percent ľudí dodržuje opatrenia. A tu je pes zakopaný. Čo s tými 30 percentami nezodpovedných.?"

Podobnosť čisto náhodná? Mimochodom, ak by sme si chceli overiť pôvod tohto tvrdenia, odkaz naň nám autori statusov neponúkajú.

MUDr. Igor Bukovský opäť šokuje: Žaloba na hnutie OĽANO
Je zrejmé, že už všetci toho máme dosť a v tejto neistej dobe máme pochybnosti na ktorú stranu váh sa prikloníme. Sú však aj osobnosti, ktoré v tom majú úplne jasno. Najnovšie sa na facebook-u v statuse Dr. Igora Bukovského objavilo: „Žaloba na... Čítať ďalej
11 | 01 | 2021 | Ivan Mihale