Krutá rana pre Gregorovú: Súd jej zakázal používať meno jej zosnulého muža Radka Brzobohatého
11 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Urobila to, čo po nej požadoval súd! Ten Hane Gregorovej (68) zakázal s okamžitou platnosťou používať meno jej muža Radka Brzobohatého (†79) v názve divadla, ktoré si založila, informuje portál Blesk.


Právo na meno filmovej legendy má len Divadlo Radka Brzobohatého, ktoré Gregorová v roku 2017 predala Romane Goščíkovej (38). "Na základe súdneho rozhodnutia ťa chcem požiadať o stiahnutie mena môjho milovaného, zosnulého manžela Radka Brzobohatého z názvu tvojho divadla, z facebookových stránok, webu, Instagramu a všetkého propagačného materiálu," napísala Gregorová verejne šéfke divadla Alene Šebkovej.

Hana Gregorová sa zbavuje vily po zosnulom manželovi Brzobohatom!
Za takmer 830 tisíc eur predáva vilu v Říčanoch pri Prahe. Roky v nej žila s manželom Radkom Brzobohatým († 79) a práve v tejto vile legendárnemu hercovi pred ôsmimi rokmi praskla výduť brušnej aorty a následne zomrel. Sú to mrazivé spomienky,... Čítať ďalej
03 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Gregorová dostala stopku aj na hlas svojho muža, ktorí vítal divákov v sále. "Keď začne tvoje divadielko opäť hrať, dúfam, že snáď na jeseň, tiež nesmieš používať v uvítacej nahrávke Radov hlas. Možno je to absurdita, ale je to súdne rozhodnutie a ja to musím rešpektovať," dodala herečka s tým, že Divadlo Radka Brzobohatého teraz ponesie názov Divadielko Bez názvu.

Gregorová podľa rozhodnutia súdu musí tiež majiteľke Divadla Radka Brzobohatého zaplatiť pokutu vo výške 650 tisíc korún (24 800 eur). Či už sa tak stalo, zatiaľ nie je známe.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/06/19/hana-gregorova-nezabudne-na-vetu-radka-brzobohateho-%e2%80%a0-79-dychberuce-slova-o-jeho-smrti/