Exposlanec Martvoň: Smotánka sa prednostne očkuje, aby sa mohla predvádzať v televízii
10 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Smotánka sa prednostne očkuje proti Covid-19, aby sa mohla predvádzať v televízii alebo sa chváliť na Facebooku, že sú na drahých dovolenkách v Karibiku, píše v statuse na sociálnej sieti bývalý poslanec Anton Martvoň.


"Toto je na trestné stíhanie. Namiesto toho, aby počkali aspoň na druhú alebo tretiu vlnu očkovania a ponechali očkovanie pre ľudí v prvej línii zachraňujúcich životy, tak hneď v prvej vlne sa dajú protiprávne očkovať mimo poradia papaláši typu Cibulková a jej manžel, Weiss mladší, primátor Trnavy Bročka, župani, europoslanci," uvádza bývalý politik, ktorý je docentom Právnickej fakulty Univerzity Komenského.


Podľa jeho slov mimo poradia boli zaočkovaní aj podnikateľka Gabriela Drobová či spisovateľ Ľubomír Feldek. "Dokonca údajne v termíne, ktorý mali rezervovaný doktori onkológie, ktorí tiež poctivo čakajú na poradie," píše.


"Kvôli takýmto ľuďom tí najzraniteľnejší v Slovenskej republike zomierajú, aby sa smotánka mohla ukazovať zaočkovaná v televízii alebo na Facebooku na dovolenkách v Karibiku," pranieruje celebrity Martvoň.




Doktor Lipták: Úrad verejného zdravotníctva eviduje nula chorých na Covid-19
Úrad verejného zdravotníctva eviduje od 47. týždňa roku 2020 nula chorých na covid-19, upozorňuje v statuse na sociálnej sieti známy lekár Peter Lipták. Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová