Blaha: Matovič kope do Lučanského a chráni "našich ľudí"
10 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Premiér Igor Matovič si kopol do mŕtveho generála Lučanského a Boris Kollár sú so stranou Sme rodina v dezolátnom stave, píše v statuse na sociálnej sieti o nedeľných televíznych vystúpeniach politikov poslanec Smeru Ľuboš Blaha.

"Matovičovi nevadí, že papaláš z vlády si vybaví výnimku na súkromné cesty do Anglicka. Ale vadí mu, že rodina Milana Lučanského dostala výnimku na pohreb. Lebo do generála Lučanského si treba kopnúť aj po smrti, ale našich ľudí treba obhajovať za každú cenu," uvádza poslanec.

Podľa neho sme zase mali nedeľnú chvíľku nadávania na Richarda Sulíka. "Matovič od novembra dokola točí to isté ako obohratá platňa: Sulík je vrah, má odísť, ale neodvolá ho. Vláda nakúpila také nekvalitné testy, že by ich nedal ani psom a že sa na ľuďoch robia hókusy-pókusy. K tomuto sa otvorene priznal predseda vlády. Ak povie, že jeho minister je zodpovedný za tisícky mŕtvych, je to jeho vláda, ktorá zodpovedá za tisícky mŕtvych.  Môžete sa ísť prihlásiť na najbližšiu policajnú stanicu a dúfať, že vás so Sulíkom neposadia do jednej cely, nech sa tam nepotrháte na kusy," glosoval situáciu Blaha.



Ministri ukázali, že nimi nariadené antigénové testovanie je neúčinné
Matematik Kollár vyhlásil, že vláda dala najlepší príklad, že testovanie antigénovými testami nedokáže zastaviť šírenie vírusu. Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Ivan Brožík



To, v akom dezolátnom stave sa objavil Boris Kollár na Markíze, plne korešponduje s dezolátnym stavom strany Sme rodina, myslí si poslanec. "Podľa Kollára vraj Holý mal legálnu výnimku, tak nič neporušil. A vraj takúto výnimku majú aj jadroví technici, lebo inak by nám tu vybuchovali elektrárne. A vraj to je to isté," uvádza sa v statuse.


Poslanec tvrdí, že vicepremiér Štefan Holý nedostal výnimku kvôli záchrane atómových elektrární ani pracovným povinnostiam, ale kvôli výletu za rodinou. "A Kollár sa tvári, že to je to isté. Bravó!  Toto sú výhovorky, aké by nepoužil ani prváčik," píše Blaha.





Opozičný poslanec avizuje, že sa nedá očkovať vakcínou Pfizeru ani prednostne, ani neskôr, pretože jej neverí. "Neverím propagande, neverím korporáciám, neverím rýchlokvaskom. Ale ak niekto chce, nech sa páči, nech si počká na svoje poradie a nech ide - no prijímať si výnimky a privilégiá ešte aj na vládnych poslancov je tak nechutne papalášske, že už majú ľudia celého Matoviča aj Kollára akurát tak plné zuby." uzatvára.