Sociálne istoty Erikovi. Kaliňáka za byt darovaný synovcovi kritizuje "obyčajný" poslanec Šudík
07 | 01 | 2021 I Michal Filek

Poslanec OĽaNO Tomáš Šudík si zobral na mušku mladého poslanca SMER-u Erika Kaliňáka, ktorý dostal od svojho strýka, známeho bývalého najsexi politika Roberta Kaliňáka do daru byt v Bratislave. "Aká musí byť skutočná hodnota Kaliňákovho majetku, keď si ten takto rozdáva byty za desiatky tisíc eur?" pýta sa Šudík. 


"Sociálne istoty sa ušli aj mladému Kaliňákovi," začal svoj status "obyčajný" poslanec a pokračuje: "Papaláši strany Smer sa topia v majetkoch. Sú z nich milionári, ktorí si užívajú dovolenky v Karibiku, apartmány na Floride, kupujú si luxusné chaty, drahé hotely, reštaurácie, drahé mobily a luxusné autá. Vláčia sa s milenkami a niektoré si zamestnali až na úrad vlády. Aby som im len nekrivdil, "sociálne sa podelili" aj s rodinnými príslušníkmi."

Naráža práve na byt, ktorý Erik Kaliňák dostal od strýka Roberta. "Už sa ani nečudujem, že Erik svojho strýka má tak veľmi rád. Zabezpečil mu totiž život bez hypotéky. Dovolím si povedať, že tento mladý Kaliňák mal aj za vaše dane byt bez hypotéky už vo svojich osemnástich rokoch, zatiaľ čo obyčajné mladé rodiny sa bez hypotéky dnes nedokážu pohnúť. Zatiaľ sa nám všetci smejú do tváre, no stále verím, že spravodlivosť si takéto a podobné mafiánske rodinky čoskoro nájde," uzavrel Tomáš Šudík.

 

Kaliňák: Milan Lučanský bol policajtom telom aj dušou. Bol nezákonne obvinený
Bývalý policajný prezident Milan L. bol nezákonne obvinený výpoveďami kajúcnikov, ktorým ide len o vlastnú záchranu, povedal dnes na tlačovej besede bývalý minister vnútra Róbert Kaliňák. Dôvody jeho väzby považuje za „absolútne... Čítať ďalej
30 | 12 | 2020 | Gabriel Matta