Matovič prezradil, že Sulík oddychuje v Dubaji
07 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Nie je Dubaj ako Dubaj" - baví sa najnovšie slovnou hračkou predseda vlády na účet svojho podrpredsedu.


Toto je už vrchol. Ústredný krízový štáb (ÚKŠ) ešte v polovičke novembra rozhodol, že v decembri ešte pred Vianocami urobíme 3 kolá plošného testovania, aby sme zabránili zbytočným úmrtiam a mimoriadnym škodám na ekonomike počas lockdownu ... aby sme zabránili prudkému nárastu chorých ľudí. Rozčúlil sa najnovšie na sociálnej sieti znovuobjavený sa predseda vlády Igor Matovič.




Reprofoto status FB (@Igor Matovič)

"Následne vláda poverila ministra hospodárstva, aby urýchlene nakúpil potrebné testy. Nasledovala spŕška výhovoriek, ako to on urýchlene urobiť nemôže ... až prebehla prečudesná a podozrivá “súťaž” ... až nakoniec nakúpil testy bez akejkoľvek súťaže priamo od jednej firmy, čo od začiatku tvrdošijne tvrdil, že sa nedá." Spustil svoj už evergreen predseda vlády.


"Po predlhých 7 týždňoch (!) dnes konečne príde prvých 16 percent z pôvodne objednaných testov, respektíve 32 percent z upravenej objednávky. Strašná hanba a zlyhanie." Konštatuje premiér.


"Dôsledky? Katastrofa v nemocniciach. Tisícky mŕtvych ... ale pán minister to má totálne na háku a nie je prítomný už na štvrtom zasadnutí vlády od 16. decembra v rade."


"A tak, kým pán doktor Dubaj ako riaditeľ nemocnice v Nitre vedie tím zúfalých zdravotníkov, ktorí z posledných síl zachraňujú životy zbytočne nakazených ľudí ... pán minister “zaslúžene” oddychuje... v Dubaji (?)" (Pozn. red. HD - doslovný citát aj so znakmi zo statusu Igora Matoviča)


Matovič bol mimo svoj okres, možno v Tatrách, ale nebol na dovolenke
07 | 01 | 2021 | sefredaktor