Analytik Bránik sa pustil do Draxlera za status o "narkomanovi Sulíkovi"
07 | 01 | 2021 I Petra Demková

Dôvodom výmeny názorov je status Juraja Draxlera, v ktorom sa pýtal, či Sulík berie drogy. To vyprovokovalo analytika Bránika k siahodlhému komentáru na adresu bývalého ministra školstva. A Draxlera nešetril.


„BERIE SULÍK DROGY? Keď som si pred pár minútami prečítal, že Richard Sulík odletel užívať si v Dubaji alebo niekde (Matovič naznačuje Dubaj, ale môže to byť aj inde), tak mi skoro zabehlo. Iste, aj minister má nárok na oddych, aj v zahraničí, ALE PREBOHA, kľúčový člen vlády opustí krajinu uprostred takejto situácie??? To je, akoby si generál uprostred bitky odskočil do spa a na manikúru. V priamom prenose. Je to len ďalší dôkaz, že toto je vláda magorov, inak sa to povedať nedá. A prosím vás, keď stretnete niekoho, kto vám bude tvrdiť, že ten Sulík sa mu zdá celkom rozumný, len zato, že občas odporuje Matovičovi, tak ho rovno prefackajte. Katastrofálna koalícia. Už aj ja začínam veriť, že tie drogy fakt berie. Toto sa inak asi nedá vysvetliť,“ napísal Draxler.

"Začínam veriť, že Sulík berie drogy," hovorí Draxler
Bývalý minister Juraj Draxler napísal pichľavý status, v ktorom si podal Richarda Sulíka. Nedalo mu inak po tom, ako sa dozvedel, že si v tejto dobe užíva v Dubaji. Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Michal Filek


Pod jeho statusom sa objavil tento komentár Radovana Bránika adresovaný práve bývalému ministrovi školstva: „Kritik koaličnej vlády, ktorý kolaboroval na parcelácii krajiny smerom navádza na fyzické násilie voči konkrétnej osobe, to neviem, ci sme tu v tomto blázinci už niekedy mali, ale iste kúzlo tomu nechýba. Nadávate na vládu magorov a vyzývate verejne k násiliu voči konkrétnej osobe, lebo veď vy sa zrejme za magora nepovažujete. A asi nim ani nie ste, len vám už asi trošku lezie na mozog karanténa,“ začal známy analytik.

„Doporučujem štúdium trestného zákona, ktorý vám vysvetlí, že kto v niekom úmyselne vzbudí rozhodnutie spáchať trestný čin, potresce sa podľa trestnej sadzby ustanovenej pre trestný čin, na ktorý navádza. Takže ak niekto fyzicky napadne Sulíka, alebo niekoho, kto sa ho zastane, alebo sa na to bude pripravovať a čítal tento váš verejný status, nebude sa v cele nudiť, keďže si tam posedí vo vašej spoločnosti. Nebezpečne prekračujete kúsok po kúsku hranice tolerovateľného, aby ste neboli prekvapený, keď si aj na vás jedného dňa vyšľapne zákon.,“ napísal Bránik ďalej.

A zakončil sarkazmom: „Inak prosím, prečo máte dodnes potrebu neustále poukazovať na to, že ste kedysi chvíľu boli ministrom? To nemáte iné kariérne ciele, len dávať na obdiv svoj smútok, že ním už nie ste?“

Richard Sulík sa hlási Matovičovi z Bratislavy - vyskladňuje testy
Richard Sulík zachováva pokoj a na dnešný status premiéra reaguje svojim. Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Ivan Brožík