Rozvod Harryho a Meghan predo dvermi? A vraj v dobrom aj v zlom...
05 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Zdalo sa, že britský kráľovský pár Meghan a princ Harry sú jeden druhému oddaní, je to však všetko vraj len klam. Podľa experta na celebrity Aja Benzu sa dočkáme skôr či neskôr kráľovského rozvodu, píše portál Aha!.


Podľa názoru experta na rozvode sa nezhodne len prominentný pár, ale aj britská verejnosť. Benza nie je jediný, kto si niečo podobné myslí. Už dlho sa špekuluje o tom, že si Meghan (39) vybrala princa Harryho (36) len preto, aby sa zviditeľnila. O čom svedčí aj fakt, že nechcela poslušne napĺňať kráľovský protokol, vynútila si návrat do rodnej krajiny a do sveta celebrít zase rýchlo vplávala späť.


Môže sa tak skutočne stať, že zistí, že sa jej manžel už pre jej plány nehodí. A vyšle ho späť tam, odkiaľ prišiel. Ako sa hovorí: Pravda skôr či neskôr vyjde najavo.

Vianočné želanie princa Harryho a Meghan fanúšikov viac sklamalo ako potešilo
Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) majú vo zvyku zaležať šťastné a veselé každý rok, a inak tomu nebolo ani tento. Avšak tentokrát vinšovali prostredníctvom nečakaného zdroja a spoločná fotografia s malým Archiem naviac akoby prešla podivným... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka