Fico: Kolíková prejavila emóciu ako strúhadlo na mrkvu
04 | 01 | 2021 I Petra Demková

"Kolíková dnes prejavila emóciu ako strúhadlo na mrkvu", uviedol svoj status na sociálnej sieti Róbert Fico. Kolíkovej vyčítal spôsob jej vyjadrovania sa k osobe generála Milana Lučanského na dnešnej tlačovej konferencii,  keď o ňom niekoľkokrát hovorila len priezviskom a opakovane zdôrazňovala slovo „obvinený“.


„ Po tom, ako komunikuje tragédiu generála Lučanského zahalenú radom tajomstiev, začínam mať vážne výhrady aj k jej osobnostnej výbave,“ napísal bývalý premiér. "Vždy som mal výhrady k odbornosti ministerky Kolíkovej, ktorú „prejavila“ pri zákone o výkone rozhodnutia o zaistení majetku, alebo pri ostatnej novelizácii Ústavy SR, ktorú sme museli napadnúť na Ústavnom súde SR," konštatoval.

Generál nemá nárok. Štátny pohreb Milana Lučanského v piatok nebude
Generála Milana Lučanského by mali pochovať v piatok na cintoríne v Štrbe. Po smrti príslušníkov policajného zboru býva zvykom, že ich sprevádzajú aj oficiálne pocty je ako zahalenie rakvy do štátnej vlajky či postavenie čestnej stráže ku... Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Fico Kolíkovej vyčíta bez-emočný prejav. „O smrti generála Lučanského hovorí bez prejavenia elementárnej štipky emócie, ktorá by sa v takýchto vážnych situáciách od ženy prirodzene očakávala. Nazývať generála Lučanského po smrti obvineným alebo ho nazývať len priezviskom, môže len žena, ktorá má emóciu ako strúhadlo na mrkvu. Hovoriť o smrti človeka s obrovskými zásluhami v boji proti skutočnej mafii technickým tónom, ako o príbehu prasknutej vodovodnej trúbky, môže len človek, ktorý nespĺňa elementárne podmienky na výkon ministerskej funkcie,“ napísal líder strany Smer-SD.

„Pani Kolíková neznevažujte príbeh generála Lučanského, ďalej sa nestrápňujte a čo najrýchlejšie odíďte z funkcie ministerky. PS: Vysvetlite, prečo ste nedovolili generálovi Ivanovi, šéfovi väzníc, aby sa hneď v deň prvého zranenia generála Lučanského so mnou stretol ako s predsedom opozičnej strany,“ uzatvára status Robert Fico.

 



Syn generála Tibora Gašpara: Otca držia v psej búde
Syn policajného exprezidenta generála Tibora Gašpara vytvoril na Facebooku špeciálny profil. Uverejňuje na ňom znepokojujúce informácie o situácii obvineného otca. Gašparov syn píše, že si nedokáže predstaviť, čo v týchto chvíľach prežíva rodina... Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | editor01hd