Dvaja Rusi pomocou ohňostroja vytvorili magický súboj z Harryho Pottera (VIDEO)
04 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Internetom sa šíri video dvoch polonahých Rusov, ktorí počas Silvestra na seba strieľali ohňostroje. Polícia teraz po "kúzelníkoch" pátra , informuje portál RT. „Kúzelnícky duel“ sa konal krátko po polnoci v meste Balašicha, ktoré sa nachádza blízko hlavného mesta. Obaja muži zjavne chceli okoreniť oslavy Nového roka, pričom našli dosť netradičný a nebezpečný spôsob, ako to urobiť.


Video ukazuje dvojicu polonahých mužov, ktorí na seba strieľali ohňostroje z pomerne veľkej vzdialenosti, pričom sa tiež snažili vyhnúť "súperovmu kúzlu".



Riskantný kúsok, ktorý porušil veľa bezpečnostných predpisov a mohol sa skončiť zraneniami alebo požiarom, prilákal publikum s viac ako tuctom ľudí, ktorí povzbudzovali účastníkov. Našťastie nedoľlo k akejkoľvek ujme na zdraví alebo k poškodeniu majetku.

"Harry Potter proti Voldemortovi v moskovskom štýle," komentoval video jeden z používateľov, pričom mnohým sa toto prirovnanie páčilo. Jediný rozdiel bol v tom, že k bitke nedošlo v Bradaviciach, ale pred obchodom s potravinami.

Medzi divákmi bola aj miestna polícia, ktorá oznámila hlásila, že "kúzelníkov"začala hľadať. Zahraniční používatelia poukázali na to, že ide o jedno z typických videí „toto sa môže stať iba v Rusku“.

Erdogan sa nebojí sankcií USA, nasadí ruský systém S-400
04 | 01 | 2021 | Marek Molnár