Drucker tvrdí, že 204 úmrtí na Covid-19 je na basu
04 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Dnešných 204 úmrtí na koronavírus po dvoch týždňoch lockdownu si vyžaduje bezodkladné vyvodenie zodpovednosti, píše v statuse na sociálnej sieti bývalý minister zdravotníctva Tomáš Drucker.


Premiér Matovič hovorí, že za stovky mŕtvych môže Richard Sulík, ktorý sabotoval nákup antigénových testov, pripomína Drucker. “Preboha, veď to je na basu! Ak to tvrdí predseda vlády, prečo nekoná?! Okamžite má odvolať podpredsedu vlády a podať trestné oznámenie!" nalieha.

Reprofoto statusu FB (@Tomáš Drucker)


Podľa Druckera je Igor Matovič  neschopný táraj, ale nesmieme mu to tolerovať. "Toto nie je hra. Nedá sa to vybaviť hlúpym statusom alebo trápnym divadlom, ktoré nám tu premiér roky predvádzal ako najväčší kritik všetkého možného," uvádza exminister.

Poukazuje na to, že denný sumár 204 úmrtí na Covid-19 a ďalšie tisíce zbytočne mŕtvych za posledné mesiace, ktorí nedostali zdravotnú starostlivosť je dôsledkom, zlyhania riadenia boja s vírusom.

"Ak Igor Matovič tvrdí, že pozná vinníka a nepodá trestné oznámenie, podáme ho my. Nie je možné, aby sa tu diali takéto zločiny, premiér o nich vedel a nekonal! Alebo proste opäť tára a hľadá vinníka, lebo za neschopnosťou riadiť štát je on sám," dodáva Drucker.

Drucker si nevie predstaviť, že by si sadol za stôl s Tomášom či Žigom
Predseda mimoparlamentnej strany Dobrá voľba Tomáš Drucker skonštatoval, že Peter Pellegrini sa rozhodol ísť cestou "zakladania Smeru dva". Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | TASR