Neberte nám princeznú: Žbirka prezradil, čo tajne robili počas nakrúcania s Gombitovou!
02 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Mnohý z vás si iste spomínajú na kultový muzikál Neberte nám princeznú, v ktorej účinkovala Marika Gombitová a Meky Žbirka. Práve druhý menovaný prezradil istú príhodu z poza opony, o ktorej nemal poňatia ani sám režisér.


V relácii 2 na 1 si režisér Martin Hoffmeister a Meky Žbirka zaspomínali na priebeh natáčania dnes už kultového muzikálu z roku 1981. Spevák pri tejto príležitosti prezradil, že počas neho nosila produkcia hercom čaj s rumom, aby ich zahrial počas chladných dní, vďaka čomu im neraz "bolo do spevu."



Meky však prezradil aj niečo viac. V relácii priznal svoju najhoršiu nočnú moru, ktorá sa mu zdala počas dní nakrúcania. ,,V desivom sne stojím pred publikom a nemôžem zaspievať žiadnu pieseň, napriek tomu, že mi nadšený dav tlieska,“ priznal herec podľa portálu Plus Jeden Deň. Našťastie išlo iba o zlý sen a nič také sa v skutočnosti nestalo. Kultový muzikál bude tento rok oslavovať už tretiu dekádu od jej vzniku. Nuž, prúd času nikto z nás nezastaví.

Meky Žbirka vysolil majland, aby zachránil syna uväzneného v Anglicku!
Ako z akčného filmu! Legendárny Meky Žbirka (68) musel riešiť závažný problém, aby mohol pokojne prežiť Vianoce so svojím synom. Pre Davida (26), ktorý sa nemohol pohnúť z Anglicka, bol nútený poslať súkromné lietadlo, za ktoré siahol hlboko do... Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | Timotej Dudka