"Lučanského umučil Matovičov zločinný režim," tvrdí spisovateľ Gustáv Murín
02 | 01 | 2021 I Petra Demková

Investigatívny spisovateľ, autor mnohých kníh o mafii Gustáv Murín vyrukoval so sériou statusov na sociálnej sieti, v ktorých polemizuje, čo sa stalo M. Lučanskému. „JEHO KRV NA RUKÁCH boľševikov zmeny, kde sa môže páchať zlo pre údajné, nimi vyhlasované, "dobro". Matovič, Kolíková, Mikulec - ste na rade, aby ste zobrali osobnú zodpovednosť za to zverstvo, ktoré je len špičkou ľadovca zverstiev politických procesov... Zmiznite, čvarga, kým vás hnev ľudu nezmetie na smetisko dejín!“ adresuje vláde nahnevané slová Murín.


„KTO UMUČIL generála Lučanského?“ pýtal sa pred pár dňami spisovateľ. A hneď si aj odpovedá: „ľahká odpoveď, keď ju niekto naozaj chce nájsť. Treba sa opýtať, kto je jeho dozorujúci prokurátor a kto vyšetrovatelia. A kde sú teraz?!“ nastoľuje otázku na miesto odpovede.

Bezpečnostný expert: "Nie je možné mať v celé bývalého policajného riaditeľa a nemonitorovať ho!
Nie je možné mať v cele bývalého policajného prezidenta a nemonitorovať ho. Nie je možné neeliminovať možnosť jeho samovraždy! – Hovorí bezpečnostný analytik Juraj Zábojník. Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Murín polemizuje o tom, čo sa mohlo stať. A má aj zákulisné, zatiaľ nepotvrdené informácie: „O ZRANENIACH nezlučiteľných so životom, po brutálnom mučení generála Lučanského, vraj existujú dve videá ešte z 12.12.?! Vraj všetkým zamestnancom ružomberskej nemocnice, ktorí boli pri jeho prevoze a operácii, zhabali mobily a jeden bulvár už vypísal odmenu za tie videá. Tento zločinný režim začal smrťou dvoch mladých ľudí a prípadná smrť generála Lučanského (už vraj dnes po mozgovej smrti) by ho mala ukončiť. Uvidíme, či sa tie správy potvrdia a dokedy bude táto Matovičova mafiánska banda cynicky vyslovovať "poľutovanie" nad tým, čo zjavne spôsobili...“ obviňuje Murín vládu.

Murín sa vyjadril aj k Danielovi Lipšicovi. O ňom už od úmrtia Lučanského kolujú rôzne nepotvrdené informácie; mnohí za nepríjemnou udalosťou vidia práve tohto bývalého politika a dnes kandidáta na funkciu špeciálneho prokurátora. Gustáv Murín napísal: „TENTO zločinný režim chystá miestečko špeciálneho prokurátora pre osobu, ktorý:

  • zrejme spáchal podvod pri justičnej skúške

  • kamošil sa so Zsuzsovou a vymieňali si šteklivé odkazy (ako môže byť taký muž zárukou, že nenaletí - ak naletel - aj na budúce?!)

  • bez hanby zastupoval obete údajnej objednávateľky Zsuzsovej?!!

  • bol odsúdený za autonehodu s následkom smrti


A dnes je tento človek nepriamo "zapletený do kauzy, kde generál Lučanský už asi nikdy neprehovorí,“ upozorňuje spisovateľ.

Exminister Šimko: "V spoločnosti je atmosféra, čo neberie ohľad na prezumpciu neviny"
Bývalý minister vnútra a obrany Ivan Šimko súcití s pozostalými bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Zároveň však uvažuje, “ako nezávislá by musela byť komisia, ktorá bude skúmať, čo sa vlastne stalo, aby jej rozorvaná slovenská... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Murín od začiatku upozorňuje, že táto vláda fabrikuje absurdné vysvetlenia: „ĎALŠIA fantazmagória k Lučanskému vyfabrikovaná zločinným Matovičovym režimom: Prišli na to, že keď vo väzbe človek nemá ani šnúrky, ani opasok, tak sa nemôže obesiť. Tak vyrukovali s nápadom, že sa vraj obesil "na športovej bunde"???? Ďalšia nedomyslená lož: samovraždy obesením stoja na tom, že si dotyčný skokom v slučke ZLOMÍ KRK. To nie je s bundou priviazanou na SPODKU postele možné. A dusenie je tiež nemožné, lebo sebazáchovný ľudský reflex to jednoducho neumožňuje. KOĽKÚ ďalšiu lož v tejto šokujúcej kauze ešte vyfabrikuje zločinná banda Kolíková, Mikulec, Matovič a spol.????“ pýtal sa Murín už deň po úmrtí generála...

Najväčšiu zodpovednosť však pripisuje spisovateľ ministerke spravodlivosti. Jej ale aj celej genéze udalostí venoval samostatný blog. „To Kolíková, to je iný káder! Ministerka fakticky už mimoparlamentnej straničky na jedno použitie – zabezpečenie beztrestnosti pánovi Kiskovi, ktorý toho má na hlave dosť na celú kapitolu v mojej najnovšej mafiánskej knihe. Kolíková je tak logicky ministerka tiež len na jedno použitie – tentoraz na krytie odpornej politickej vraždy z rúk katov tohto mafiánskeho režimu! Tá predsa tvrdila, že generál Lučanský sa síce absurdne zranil, ale žiadne ošetrenie si nežiadal,“ opisuje udalosti Murín.

„JEHO KRV NA RUKÁCH boľševikov zmeny, kde sa môže páchať zlo pre údajné, nimi vyhlasované, "dobro". Matovič, Kolíková, Mikulec - ste na rade, aby ste zobrali osobnú zodpovednosť za to zverstvo, ktoré je len špičkou ľadovca zverstiev politických procesov, čo ste spustili. Prvý mučeník vašich praktík. Zmiznite, čvarga, kým vás hnev ľudu nezmetie na smetisko dejín!“ napísal nahnevane spisovateľ.

„Čo vedel Lučanský na Lipšica, že musel umrieť?“ padajú verejné otázky a dokonca aj tvrdenia
Udalosť, akou je samovražda významného verejného činiteľa vo väzbe zákonite spôsobuje polemiku, nastoľuje mnohé otázniky a hlavne, vyvoláva podozrenia. Išlo skutočne o samovraždu? Alebo sa niekto zbavuje nepohodlného svedka? V prípade Lučanského sa... Čítať ďalej
30 | 12 | 2020 | Aneta Leitmanová