Kollárova nahá misska: S fixačným golierom po autonehode odhodila zábrany (FOTO)
28 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Od vážnej autonehody Borisa Kollára (55) uplynuli už viac ako dva mesiace. Nehoda ho spája s niekdajšou Miss Universe Miroslavou Fabušovou (35), s ktorou v čase incidentu sedel v aute. Tá sa nedávno vyzliekla donaha a na Instagram pridala fotku s nahým zadkom pod vianočným stromčekom!


Po odstránení fixačného golieru z krku sa zdá, že Mirke Fabušovej už nič nebráni v tom, aby sa naďalej predvádzala na sociálnych sieťach s holým zadkom. O bývalú missku sa začala verejnosť zaujímať po tom, ako sa prevalilo, že v času autonehody sedela s poslancom Borisom Kollárom v aute. Krásna brunetka sa rozhodne nehanbí vyzliecť donaha, čo dokazuje aj najnovšia fotka na jej Instagrame.



Na nej ma oblečené iba nadkolienky a mikulášsku čiapku, a tak je jasné, že oči nejedného chlapa nesmerovali nikam inam, ako na jej zadok! Typická fotografia z vianočného pohodlia to síce nieje, ale aj toto je spôsob ako zvečniť "sviatočnú atmosféru".

Podprsenka, podväzky a fixačný golier: Kollárova sexica z limuzíny zverejnila pikantné foto!
Zdá sa, že bývalá Miss Universe SR sa po ťažkej autonehode, ktorú prekonala s Borisom Kollárom, rýchlo zotavuje a je pripravená naďalej provokovať svojich fanúšikov na sociálnych sieťach! Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka