Za Lučanského samovraždu žiada Blaha Kolíkovej hlavu
30 | 12 | 2020 I sefredaktor

Opozičný  poslanec Ľuboš Blaha požaduje v súvislosti so samovraždou generála Lučanskeho rezignáciu ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. "Je politicky zodpovedná za to, ako fungujú väzenia na Slovensku. Ak je ohrozený na živote bývalý policajný prezident, ktorý je vo výkone väzby, znamená to jediné - Kolíková a jej ľudia vážne zlyhali. Musí okamžite odstúpiť. Ako prvá - ale rozhodne nie posledná," reagoval na Lučanského samovraždu na FB Blaha.


Podľa poslanca Matovič a jeho vláda spustila najväčšie politické čistky v dejinách Slovenska, ľudia sa zatvárajú len na základe klebiet a ohovárania zo strany zločincov. "Liberálne médiá asistujú pri zatýkaniach. Pri výsluchoch sa prokurátori vyhrážajú tým, že ich obete budú "srať krv ako Lajó". Naskakuje z toho husia koža," prízvukuje Blaha.



"Je Lučanský obeťou Matovičovej mafie? Toto je otázka, ktorá po dnešku napadne polovici Slovenska. Tento prípad sa bude musieť veľmi dôsledne vyšetriť. Takýto škandál ešte Slovensko nezažilo. Ak bude Matovičova vláda opäť trvať na tom, že opozícia nebude môcť byť pri vyšetrovaní, rovno sa môžu priznať, že v tom majú prsty a chcú to zamiesť pod koberec. Lebo vládnym orgánom už nikto neverí," uzatvára poslanec za Smer-SD.