Čerstvá mamička Dominika Cibulková pokračuje v žúrovaní aj napriek pandémii koronavírusu
30 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Dominika Cibulková (31) sa počas pandémie stala čerstvou mamičkou. Pandémia koronavírusu trvá naďalej, z čoho si však najúspešnejšia slovenská tenistka zrejme hlavu nerobí, a vo svojich žúrkach pokračuje aj napriek vládnym nariadeniam, informuje portál Plus 7 dní.


Dominika Cibulková je veľkou fanúšičkou zábavy a večierkov, a inak tomu nieje ani počas pandémie koronavírusu. Svoju účasť na večierkoch však netají, práve naopak. Nakoľko podľa jej slov prebiehajú v súlade so zákonom, nemá problém fotografie z osláv zverejniť na sociálnych sieťach.



„Tematické večierky sú stále moje najobľúbenejšie. Bohužiaľ, tento rok sa k nám mohol pripojiť iba neveľký počet priateľov z dôvodu obmedzení a, samozrejme, s negatívnymi testami,“ sťažuje sa Cibulková podľa portálu Plus 7 dní.

My len dúfame, že negatívne testy účastníkov večierku sú spoľahlivé, a Dominika si tak bude môcť užiť sviatočné chvíle so svojou rodinou v plnom zdraví.

Oslava ako pre princa: Dominika Cibulková pokrstila syna vo veľkom štýle!
Štyri roky po svadbe v honosnej katedrále svätého Martina v Bratislave sa tenistka Dominika Cibulková vrátila „na miesto činu“. Nie snáď že by sa vydávala druhýkrát, s manželom Michalom jej to klape skvele. To sa len roztomilému synčekovi Jakubovi... Čítať ďalej
17 | 09 | 2020 | Timotej Dudka