Princezná Angelína z rozprávky S čerty nejsou žerty: Párty až do rána!
29 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

S čerty nejsou žerty! Predstaviteľka neposlušnej princeznej Angelíny z rovnomennej rozprávky Dana Bartůňková (63) si z toho ale nič nerobila. Nielenže koketovala so samotným Luciferom v podaní Karla harmančeka (73), ale mimo kamery sa ešte takmer každú noc zabávala až do rána!


Ako píše portál Aha!, dodnes na to herečka spomína. "Bývali sme na statku, kde bol každý večer oheň, piekli sa mäská a starí herci rozprávali historky. Štáb nás predčasne zaháňal do postele so slovami "princezná, po desiatej spať, nech nemáte pod očami vačky," spomína herečka. "Ale je jasné, že keď nás zahnali, že sme sa druhou stranou vrátili. Ráno sme si potom kvapkali kvapky do očí," smeje sa svojim typickým smiechom.



Rolu Angelíny pritom získala úplnou náhodou. "Mala som 28 a zrazu mi zavolal produkčný, nech prídem na konkurz na princeznú. Bolo tam strašne veľa známych herečiek ako Zlata Adamovská, Ivanka Andrlová, Dáda Patrasová... A ja som čakala, neostal na mňa ani kostým a išla som ako posledná," hovorí Bartůňková. Hodili vraj na ňu len nejaký župan.

"Vtedy sa navyše hovorilo, že je to dávno vybrané, že to bude hrať Libuška Šafránková, ale museli splniť počet prihlásených do konkurzu. Takže som počítala s tým, že tam idem len do počtu... No a za štrnásť dní mi zavolali, že si ma pán režisér Hynek Bočan vybral," dodáva.

Dva roky od vianočnej nehody Dády Patrasovej s 2,5 promile: Sedne si ešte za volant?
V roku 2018 patril 2. sviatok vianočný Dáde Patrasovej (64). Po divokej žúrke sedla za volant a kúsok od svojho domova na križovatke spôsobila autonehodu! Na mieste polícia vykonala dychovú skúšku, ktorá odhalila 2,5 promile a bol jej odobratý... Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka