Andrea Verešová sa bráni ako len vie: Čo ju čaká na súde kvôli erotickému videu?
29 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Andrea Verešová sa chce súdiť kvôli intímnemu videu, ktoré jej poriadne pokazilo Vianoce. Má však vôbec v takom prípade šancu na úspech? Odborníci prezradili, ako sa taká kauza môže vyvíjať, píše portál Stars24.


Andrea Verešová sa na Vianoce vytúženého pokoja nedočkala, pretože po internete koluje video, na ktorom je údajne zachytená pri intímnostiach so svojím manželom. Modelka sa pochopiteľne rozhodla konať.

Na neznámeho páchateľa podala trestné oznámenie, ktoré podľa informácií Nového Času nie je bez šance na úspech. "Ak je video falošné, tak sa páchateľ dopustil trestného činu poškodzovania cudzích práv," uviedol serveru advokát.

Trestné sadzba hovorí o odňatí slobody až na dva roky, poškodená strana sa navyše môže domáhať náhrady nemajetkovej ujmy. Nemuselo by pritom ísť o drobné.

Podľa spomínaného serveru by suma mohla prekročiť aj 100 tisíc eur. Polovičná čiastku ponúkala Verešová za poskytnutie informácií k dolapeniu páchateľa v nedávnom instagramovom príspevku, ktorý však už z nejakého dôvodu zmazala...

https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/28/objavilo-sa-dalsie-video-andrea-veresova-a-daniel-volopich-dalej-bojuju-s-nahotou/