Vnímať Sulíka ako rozumné riešenie, je podľa Draxlera cestou demontáže štátu
25 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič




"Viete, čo je jedným zo znakov, že sme na tom politicky veľmi zle? Že ľudia začínajú ako rozumné riešenie vnímať Richarda Sulíka", zamýšľa sa vo svojom statuse na Facebooku Juraj Draxler.


Podľa Draxlera popri Matovičovi vyzerá rozumne už takmer hocikto, ale, Richard Sulík podľa neho stelesňuje všetko to zlo, ktoré sme tu od roku 1989 mali. "Snáď s výnimkou organizovaného zločinu, ale nezabúdal by som na jeho raňajky s Kočnerom, kde sa bavili aj o tom, ako sa korumpujú poslanci, a dôverné esemesky.", pripomína Draxler.


Podľa neho je Sulík typickým príkladom nevyzretého "reformátora", ktorý sa pustí do hocijakej hlúposti, ak to vyzerá "moderne", "prozápadne", či proste cool. Rovnako si myslí, že to nie je človek, ktorý by si vedel sadnúť s ekonómami špičkovej univerzity, západnej či východnej, a baviť sa o hospodárstve. Je presvedčený, že Sulík patrí presne do tej kasty ľudí, ktorým imidž vyrábajú konzultanti, "think-tanky" a podnikateľská tlač a nie reálne mozgy.


Sulík je proti tomu, aby si homosexuálne páry adoptovali deti. „Nepovažujem to za diskrimináciu“
Zakladateľ a líder SaS Richard Sulík patrí k ráznym ekonomickým liberálom, no v niektorých hodnotových oblastiach ako napríklad migrácia či úprava práv sexuálnych menšín ma špecifické postoje. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Gabriel Matta

"Obklopuje sa typmi, ktoré milujú hlavne neustálu plytkú sebaprezentáciu: stiahnuté gaťky, agresívne statusy bez obsahu, hlasné výkriky v parlamente. Nie je tam nič, čo by sa podobalo reálnej práci." tvrdí Draxler.


Okrem toho, je to podľa neho človek, ktorého na politickú dráhu vypustila Penta (financovaním jeho knihy Odvodový bonus). "Osobne sa netají tým, že by najradšej demontoval sociálnu politiku a urobil tu z toho Áziu a medzi jeho zábavky patria také veci, ako zaletieť si súkromným lietadlom na večeru do Salzburgu." dodáva Draxler.


Dnes si už podľa neho "dáva bacha", aby ho tak ľahko pri zbohatlíckych zábavkach a rečiach nechytili, ale to je tak podľa neho všetko. Draxler je presvedčený, že "SaS je za demontáž štátu a je to, jednoducho povedané, v zásade protislovenská strana".













Podľa finančných teoretikov náš štát už nepotrebuje policajtov, rozhorčuje sa Saková
Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na svojom Facebooku tvrdí, že "Najmúdrejší vládni analytici na ministerstve financií spočítali, že vraj máme zbytočne veľa policajtov." Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič