Rytmus to nebol! Kto Dare Rolins ublížil najviac?
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Keď sa po niekoľkých rokoch rozišla s Rytmusom a ten sa onedlho oficiálne priznal k moderátorke Jasmine Alagičovej (31), malo sa za to, že je to pre speváčku citlivá téma. Lenže Patrik Vrbovský (43) bol pre Daru vraj už uzavretou kapitolou. Oveľa viac ju zranil niekto úplne iný, píše portál Aha!.


Nový chlap a Dara, to je téma, ktorá sa rieši od rozchodu s Rytmusom neustále. "Na základné potreby nepotrebujem mať niekoho oficiálneho, s kým sa každé ráno budem budiť. To som zažila a v určitej chvíli to prestalo prinášať kúzlo. Preto sme sa s Patrikom rozišli. V pokoji sme sa dohodli, že viac nechceme a že stačilo," priznala speváčka pre časopis Marie Claire.

Dara Rolins oslavuje 48 rokov na Zanzibare! Kto jej robí spoločnosť?
Dva roky pred päťdesiatkou vyzerá Dara Rolins neskutočne a dalo by sa povedať, že čím ďalej, tým lepšie. Svoje 48. narodeniny poňala štýlovo, a to odletom na ostrov Zanzibar. Miestny personál jej pripravil menšiu oslavu a nechýbala ani torta,... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka





Ďalej sa rozhovorila o tom, kto jej v živote uštedril oveľa silnejší zásah. "Viete, kto mi fakt zlomil srdce? Matěj. (Matěj Homola, s ktorým má speváčka dcéru Lauru, red. poz.) Bol v mojom živote jediný a hrozne ma to vtedy bolelo. Bola to pre mňa ohnivá láska, a preto mi náš rozchod tak moc ublížil," podelila sa Dara o svoju bolestnú skúsenosť v uvedenom magazíne.

Vzťah speváčky a frontmana skupiny Wohnout sa rozpadol po tom, kedy na Matěja Homolu praskla nevera, pri ktorej ho paparazzi bohužiaľ načapali in flagranti. Takú zradu už Dara bohužiaľ nerozdýchala.

Módna kritička hodnotí vianočné outifty slovenských celebrít: Aký vkus má Verešová či Dara Rolins?
Hoci sa vianočné sviatky v kruhu rodinnom nesú v neformálnom duchu, štedrovečerné stretnutia pri ozdobenom stromčeku patria spolu s večerou k udalostiam slávnostným. Módna kritička portálu Blesk Ina T. ohodnotila sviatočné outfity známych... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Timotej Dudka