Nedvědov útek z tribúny škodoradostne baví Talianov (VIDEO)
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

V Turíne bolo v utorok večer mínus šesť. Tak vtipkuje futbalové Taliansko na adresu majstrovského Juventusu. Nejde o počasie, hviezdami nabitý tím prišiel o kontumačnú výhru nad Neapolom, a zápas sa bude opakovať. V ďalšom dueli Serie A potom doma podľahol Fiorentine, píše portál Aktuálně.


Andrea Pirlo je síce nedoknuteľnou legendou Starej dámy, v úlohe hlavného trénera ale zatiaľ zostáva výrazne za očakávaním. Juventus z trinástich ligových stretnutí vyhral iba šesť, šesťkrát remízoval a hoci si prvú prehru pripísal až v utorok večer, stála za to.

Domáci duel proti Fiorentine bol esenciou zmaru. Hneď po pár minútach vyslal Franck Ribéry medzi domácich stopérov dlhú kolmicu, ktorú zúročil Dušan Vlahović.

Nedvěd dostal trest a pokutu. Pri derby urážal rozhodcu
Bývalého slávneho českého futbalistu Pavla Nedvěda čaká dvojtýždňový oddych od funkcie podpredsedu Juventusu Turín. Trest si vyslúžil urážkami na rozhodcu počas derby s FC Turín, informuje portál Nova. Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


V 18. minúte bola na svete ďalšia pohroma. Juan Cuadrado si na hranici vápna súpera nechal utiecť loptu a potom nezmyselným sklzom narazil do členku súpera. Rozhodca po kontrole videozáznamu kolumbijského futbalistu vylúčil. Dlhé oslabenie Juventus nezvládol a v závere inkasoval ďalšie dva góly.

Okrem bolestivej porážky sa v talianskych médiách veľmi riešia spupné úlety osobností turínskeho giganta.

Waleský stredopoliar Aaron Ramsey musel po dvadsiatich minútach odísť z ihriska práve kvôli Cuadradovmu vylúčeniu. Striedanie sa mu vôbec nepáčilo, pri odchode nahnevane kopol fľašu s pitím.

Veľký comeback! Petr Čech by mal chytať za rezervný tím Chelsea
Chystá sa návrat Petra Čecha do brány Chelsea? Je to možné! Podľa webu The Athletic si Čech zachytá za rezervný tím londýnskeho veľkoklubu v pondelok proti Tottenhamu, píše portál Nova. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Ďalšie neprimeranú reakciu potom predviedol športový riaditeľ Pavel Nedvěd. Český funkcionár opustil tribúnu už v 77. minúte. Rozčúlil ho súboj gólmana hostí Dragowskiho s útočníkom Bernadeschim, ktorý nebol posúdený ako penaltový.

Na sociálnych sieťach to schytal Nedvěd aj celý Juventus. Zvyšok Talianska sa škodoradostne baví, fanúšikovia poukazujú na povesť Starej dámy ako prominentného klubu, ktorému idú verdikty rozhodcov dlhodobo na ruku.

Po predchádzajúcej jasnej výhre 4: 0 v Parme Pirlo žiaril a rozprával, že "toto bol Juventus, ktorý chceme vidieť", a "pomaly sa dostávame tam, kde chceme byť". Teraz však on aj celý ambiciózny klub spadol späť na zem. Na vedúce AC Miláno už bieločierni strácajú sedem bodov.

Maradonova pitva potvrdila príčinu smrti, vylúčila alkohol i drogy
Bývalý argentínsky futbalista Diego Maradona mal v čase smrti v organizme kokteil liekov na predpis, ale pitva neodhalila žiadne drogy ani alkohol. Výsledky autopsie, ktoré zverejnili v stredu, odhalili, že telo legendárneho Maradonu bolo na... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | tasr