Jozef Banáš sa z Covidu vysmieval, včera ho odviezla sanitka
23 | 12 | 2020 I Michal Filek

Jozef Banáš, spisovateľ a otec moderátorky Adely Vinczeovej, patrí medzi najznámejších popierateľov Covidu-19. Včera ho však s týmto ochorením odviezla do nemocnice sanitka. Nakazil sa, pravdepodobne od dcéry. Informoval o tom portál omediach.sk. 


 

"Známy šíriteľ rôznych konšpirácií Jozef Banáš patrí medzi hlavných popieračov ochorenia COVID-19. Ešte pred niekoľkými dňami zdieľal na facebooku status, v ktorom sa z ochorenia vysmieval. Dnes poňho prišla sanitka," napísal omediach.sk.

Informáciu potvrdila jeho dcéra Adela Vinczeová. Jozef Banáš sa nakazil pravdepodobne od nej, má covid, 10 dní ležal a mal náročnejší priebeh ochorenia - nevládal prejsť na záchod či nadýchnuť sa. Moderátorka to povedala vo videu.

Omediach si všimli, že aj Adela patrila medzi ľudí, ktorí pravidlá až tak dôkladne nedodržiavajú. "Napríklad pri natáčaní niektorých posledných častí talkšou v divadle si rúško nedala."

https://www.instagram.com/tv/CJGpa06hnX4/?utm_source=ig_embed

Adela Vinczeová pred niekoľkými dňami tiež na koronavírus ochorela, od nej to chytil aj jej manžel, ktorý mal ťažší priebeh.

Včera však už manželia zverejnili emotívne video, v ktorom informujú o priebehu ochorenia Jozefa Banáša a vysvetľujú, že covid nie je chripôčka.

Cíti Ján Počiatek problémy? Rýchle zbavovanie sa majetku to naznačuje
Exministra Počiatka zviditeľnila jeho miliónová vila v Cannes aj nahrávka s Trnkom. Prečo sa teraz zbavuje svojho majetku, ktorý prepísal aj na dcéru? Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.