Šípoš si sype popol na hlavu: nehľadám za Matoviča náhradu!
21 | 12 | 2020 I sefredaktor


Šéf poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš nehľadá náhradu za svojho straníckeho šéfa a premiéra Matoviča. "Jasne som odpovedal, že sú to špekulácie a je to vylúčené. Možno som to tu mal uťať, ale áno, odpovedal som aj na otázku, čo by bolo potom, či má OĽANO vo svojich radoch niekoho, kto by ho mohol nahradiť," zdôrazňuje v príspevku na FB.


Jednou z tém rozhovoru, ktorý Šípoš poskytol TASR. boli vzťahy v koalícii. Redaktorka mi položila sériu otázok, či by mohol Igora Matoviča v kresle premiéra vystriedať niekto iný. „Máme siedmich ministrov. Z nich by sa určite dalo vybrať človeka, ktorý by dokázal zastávať pozíciu premiéra. V momentálnej situácii by som však nešiel do nejakých špekulácií,“ povedal v rozhovore šéf poslaneckého klubu OĽaNO.



"Najprv by to musel chcieť Igor, následne by sa s tým muselo stotožniť predsedníctvo OĽANO. Zbytočná špekulácia, nič také nie je na stole," prízvukuje Šípoš na FB. "Dnes som sa nestačil čudovať, že tento rozhovor si začal žiť takpovediac vlastným životom. Titulky, ako hľadám za premiéra náhradu, že som ju pomaly našiel medzi ministrami a k tomu sugestívna archívna fotka z parlamentu, ako sa rozprávam s ministrom obrany...


Takto vznikajú hoaxy", varuje šéf poslaneckého klubu OĽaNO.