Petr Janda žobral na námestí! Peniaze mu dala Bohdalová aj Dejdar
21 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Český spevák a skladateľ Petr Janda ako žobrajúci muzikant na lavičke na Václavskom námestí v centre Prahy nakrúcal videoklip k piesni Nemám páru z albumu Kaťata kapely Olympic, informuje portál Stars24.


Zarastenému hudobníkovi v špinavých šatách a klobúku do futrálu od gitary hádzali peniaze známi umelci ako Jiřina Bohdalová, Martin Dejdar, Aleš Hama, Petr Kolář alebo Jandova dcéra Marta. Na začiatku budúceho roka vzniknú dokrútky s celou kapelou a klip, ktorého režisérom i scenáristom je sám Janda, by sa mal objaviť vo februári budúceho roka.

Rockera Petra Jandu prenasledujú živly: Po zosuve pôdy ho postihla ďalšia pohroma!
Čo príde do tretice? Lídra kapely Olympic Petra Jandu (78) počas tohto leta prenasledujú besniace živly! Najskôr riešil miliónové škody spôsobené veľkou vodou, teraz zase priamo doma skazu po víchrici, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Medzi účinkujúcimi v klipe je tiež Michal Malátný z kapely Chinaski, ktorý na dosku Kaťata napísal text piesne Ach... "Olympic bol jedným z dôvodov, prečo som pred rokmi založil kapelu. Ale že Petr Janda raz bude spievať môj text, to je asi viac ako splnený sen. Takže som šťastný, že tu môžem byť," povedal ČTK Malátný.

Herec Dejdar počas natáčania kreácií s červenou gitarou pripomenul svoju rolu Bejbyho vo filme Šakalí léta. Medzi účinkujúcimi v klipe bol tiež futbalista Antonín Panenka, ktorého s Jandom spája spoločná k láska k tímu Bohemians. "Petr má na tribúne sedačku za mnou a keď dá Bohemka gól, vždy ma kopne do chrbta," podotkol autor slávneho gólu z belehradského finále majstrovstiev Európy.

Módna kritička hodnotí vianočné outifty slovenských celebrít: Aký vkus má Verešová či Dara Rolins?
Hoci sa vianočné sviatky v kruhu rodinnom nesú v neformálnom duchu, štedrovečerné stretnutia pri ozdobenom stromčeku patria spolu s večerou k udalostiam slávnostným. Módna kritička portálu Blesk Ina T. ohodnotila sviatočné outfity známych... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Timotej Dudka