Obrovský trapas herečky Stašovej: Bola som z toho na mŕtvicu, tvrdí
20 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Je to profesionálka a ako sama pripúšťa, na skúškach je schopná sa zodrieť z kože. Napriek tomu ani Simona Stašová (65) nie je neomylná, píše portál Aha!.


Herečka sa zverila s tým, že keď jej vypadne text, nemá problém priznať sa. "Stalo sa mi, že som zabudla text v monodráme. Bolo to v Náchode a ja som piatim stovkám ľudí povedala: "Prepáčte, ja neviem, ako ďalej." Idem teraz dozadu a až potom poviem tri, budeme pokračovať. A išla som do toho portálu za nápovedou," zaspomínala.

Desivá autonehoda Jiřiny Bohdalovej: Pri havárii preletela čelným sklom!
Uznávaná česká herečka Jiřina Bohdalová sa k svojim blížiacim sa 90. narodeninám rozhodla vydať knihu Vždy úprimná Jiřina Bohdalová. V nej sa k legende českého filmu vyjadrujú ďalšie známe osobnosti. Jedna z nich opísala desivú autonehodu, ktorú... Čítať ďalej
03 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Lenže ona tam nebola, sedela v šatni. Skoro ju ranila mŕtvica, keď som sa tam zjavila uprostred predstavenia. A akonáhle som jej povedala poslednú vetu, ktorú som na javisku končila, hneď sa mi vybavili tie nasledujúce," rozprávala Simona Stašová s dodatkom, že sa na javisko vrátila, povedala "tri" a hru dohrala.

Lenže zádrhel pri vystúpení mal vraj ešte dohru. Keď za ňou prišla do šatne pani, ktorá predstavenie organizovala, povedala jej podľa svojich slov herečka: "To bolo, čo?" Lenže ona vraj odpovedala: "To bolo narežírované, že áno?" To zase prekvapilo Stašovú - dcéru Jiřiny Bohdalovej. Zistila vraj, že keď sú ľudia s ňou a sú na ňu naladení, prijmú potom všetko. "Pritom ja som bola na mŕtvicu," netají sa.

Herci majú plat ako upratovačky! Toto by nikto robiť nechcel, tvrdí znechutený Dejdar
Aj keď sa mnohí domnievajú, že herci sú na tom finančne dobre a majú veľa našetrené, takže sa v čase koronavírusu nemusia o nič starať, opak je pravdou. Aspoň to tvrdí herec Martin Dejdar. Podľa neho by si ľudia mali túto profesiu vyskúšať, aby... Čítať ďalej
20 | 12 | 2020 | Timotej Dudka