Profil Zbohom Fico: "Ľudské životy vs. hyenizmus“
19 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Rúško, slovo, ktoré v poslednom čase získava na význame. A to najmä preto, že výrazne chráni pred infikovaním koronavírusom. Napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí jeho nosenie spochybňujú, či na verejnosti jeho nosenie občas ignorujú.


Okrem už známeho predsedu ĽSNS Mariána Kotlebu, ktorý nielen nosenie rúška, ale aj samotný COVID-19 spochybňuje, patrí medzi tých, ktorí rúško na verejnosti niekoľkokrát nemal, a to napriek príkazu, patrí i šéf Smeru-SD Robert Fico. Facebookový profil Zbohom Fico sa venuje nielen jemu, ale aj jemu podobným.
Nech sa tí, ktorí odmietajú rúška ospravedlnia vyčerpaným zdravotníkom

„ĽUDSKÉ ŽIVOTY vs. HYENIZMUS“ začína sa príspevok na sociálnej sieti. „Mesiac dozadu vyzývali nezodpovedne na námestiach heslá... rúška dole, korona je hoax, opatrenia sú zbytočné, všetko treba otvoriť aj keď boli už vtedy zhromaždenia zakázané. Teraz nech majú ten charakter a predstúpia pred rodiny pozostalých alebo vyčerpanému zdravotnému personálu v nemocniciach a ospravedlnia sa im. To sa nikdy nestane, lebo im nejde o nič len rozpútať anarchiu voči vláde a zachrániť si krk predčasnými voľbami pred konečne nezávislou políciou alebo získavať populizmom politické body ako to robili X rokov,“ pokračuje v príspevku správca uvedeného profilu.

„Ľudské životy a Ekonomická situácia sú im bohužiaľ úplne ukradnuté. Situácia je alarmujúca tak Slováci prosím buďme zodpovední a nenechajte sa znova opiť rožkom.“ končí príspevok na profile Zbohom Fico, pod ktorým sú fotografie smerákov Fica a Blahu, ale aj Kotlebu či Štefana Harabina, ktorí sú horlivými odporcami nosenia rúšok.



Štefan Harabin sa „sťažuje“, že sa nevie domôcť uloženia pokuty za nenosenie rúška
„Doteraz sa neviem domôcť uloženia pokuty za nenosenia rúška. Dôvodom je nesporne obava z následného súdneho procesu, v ktorom by som ľahko dokázal neexistenciu právnej povinnosti nosiť rúška. Udelená pokuta by bola bez najmenších pochybnosti súdom... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Petra Demková