Kate a William nadšením bez seba: Ďalšie bábätko na ceste!
19 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Babyboom v kráľovskej rodine pokračuje! Požehnaný stav oznámila mladšia sestra vojvodkyne Kate Middletonovej (38). Pre Pippu Middletonovú (37) je to druhé tehotenstvo a na ďalšieho potomka sa s manželom veľmi tešia, informuje portál Aha!


Podľa webu eXtra.cz o tehotenstve sestry vojvodkyne z Cambridge informovali americké médiá. Pippa má už dvojročného syna Arthura, spoločne s manželom však majú radosť, že sa stanú dvojnásobnými rodičmi. A radosť s nimi zdieľa aj jej sestra Kate s manželom princom Williamom (38).



"Pippa a James sú nadšení. Je to skvelá novinka po tak ťažkom roku," prezradil zdroj z blízkeho okolia rodiny webu Page Six. Samotná Pippa sa viacmenej podľa denníka The Sun odmietla k celej situácii vyjadrovať.

Isté je to, že kvôli aktuálnej situácii vo svete sa Kate ani Williamovi nechce príliš cestovať, a to ani na Vianoce. Hoci sú zvyknutí sviatky tráviť s príbuznými, Kate zrejme uvidí svoju sestru Pippu až vtedy, keď sa už začne zaguľacovať.

Škandál v kráľovskej rodine! Princezná porušila dôležité pravidlo
Ďalší škandál v britskej kráľovskej rodine! Tentoraz však jeho páchateľmi neboli Meghan Markle a princ Harry, ale nenápadná princezná Beatrice (32)! Škandál bol vyvolaný po tom, čo bola obvinená z porušovania covidových obmedzení, informuje portál... Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Timotej Dudka